Alle categorieŽn


Paginas

Makkelijk documenten aanpassen op je tablet

Het openbaar vervoerd wordt dagelijks door veel studenten en werkenden benut. De bus of trein wordt vaak gebruikt om te reizen naar het werk, universiteit of een hogeschool. Je kunt een krant lezen maar ook alvast wat voorbereiden en dus documenten bewerken. Een laptop wordt niet altijd meegenomen terwijl anderen een tablet juist onhandig vinden hiervoor.

Er zijn echter een aantal applicaties die je kunnen helpen met document management en het aanpassen van bestanden. In sommige gevallen is dit wel een noodzaak. Bijvoorbeeld als je een presentatie moet geven maar er in de bus achter komt dat je iets bent vergeten in de PowerPoint te zetten. Waarschijnlijk heb je dan nog weinig andere keuze dan je tablet te gebruiken.

OfficeSuite Pro 7
Met bovenstaande applicatie is veel meer mogelijk dan alleen het bekijken en bewerken van documenten. Je kunt namelijk ook Excel-, Word- en PowerPoint-bestanden aanmaken, delen en zelfs afdrukken. Daarnaast is er een goede synchronisatie met cloud-diensten zoals Skydrive, Google Drive, Dropbox en Box.net. 


OfficeSuite lijkt het meest op Microsoft Office en daarom ben je er snel aan gewend. Omdat er templates beschikbaar zijn kun je ook documenten zoals een CV aanmaken of een voorbeeld creëren voor een factuur. De applicatie kan met veel bestandsformaten overweg zoals DOC, DOCX, XLS, PDF, ZIP en ook TXT.

Google Drive is trouwens niet alleen geschikt voor documentbeheer maar je kunt er ook zaken mee bewerken. Het is wel een vereiste dat het om een Google document gaat want PDF of Office-documenten kunnen alleen bekeken worden.
Over de auteur

Wes Pluger

De auteur schrijft over verschillende onderwerpen; van telecom tot speelgoed tot internet gerelateerde zaken.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn