Alle categorieŽn


Paginas

Heb jij de White Widow al eens mogen ervaren?

Heb jij het geluk al eens gehad om de White Widow te mogen proberen? Deze cannabisplant zal je een ervaring geven zoals je die nog nooit hebt gehad. We mogen gerust stellen dat deze plant toch wel één van de beste planten van dit moment is. Dat wij niet de enige zijn die dit vinden dat blijkt wel uit het feit dat de plant de Cannabis Cup heeft gewonnen. Nu zal het jou waarschijnlijk vooral om de werking van de plant gaan maar het is wel goed om te melden dat de White Widow ook nog eens erg mooi is om te zien.

Dit komt onder andere door de prachtige witte kristallen op de plant. Het is dan ook niet voor niets dat de White Widow één van de meest afgebeelde planten is. Deze plant komt voort uit een kruising tussen de Insiase Indica en de Braziliaanse Sativa. In de White Widow zijn ook duidelijk de kenmerken van deze plant terug te zien, zo zijn de toppen ook stevig en compact en omringt door witte kristallen. Wil je dus eens een unieke ervaring dan nodigen wij je graag uit om de White Widow zelf eens te gaan proberen. Je kunt de zaden van deze plant eenvoudig en snel gaan bestellen in de webwinkel van de Dutch Headshop. 

De opbrengst van de White Widow is hoog 

Er zijn vele redenen waarom de White Widow populair is bij de gebruikers. Zo is de opbrengst van deze plant hoog en hoeft de plant ook niet hoog te worden voor een hoge opbrengts. Ook het THC percentage is hoog en deze bedraagt zeventien procent. Binnen kun je de plant uiteraard het gehele jaar door gaan kweken. Kies je ervoor om de plant buiten te gaan planten dan moet deze begin oktober volgroeid zijn, aangezien de bloeitijd van de White Widow acht a negen weken bedraagd houdt dit in dat je begin augustus de zaden moet gaan planten.

Binnen zal de plant rond de tachtig centimeter hoog gaan worden, kies je ervoor om de plant buiten te gaan kweken dan zal deze nog veel hoger gaan worden. Ervaar ook de werking van de White Widow en bestel deze bij de Dutch Headshop.
Over de auteur

Gert-Jan Teeg

Ik schrijf graag over diverse interessante zaken. Uiteraard is het mijn bedoeling om artikelen te schrijven die door de lezers worden gewaardeerd.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn