Alle categorieŽn


Paginas

Golf regenkleding is noodzakelijk

Helaas is Nederland niet echt een leuk land om de golf sport te bedrijven. Het gaat nogal eens mis met het weerbericht. Het is toch ook niet de bedoeling dat u bij elk buitje naar binnen gaat en een glas whisky achterover slaat. In de eerste plaat gebeurt dat alleen in films en in de tweede plaats hoort een sport goed te zijn voor de gezondheid. 

Maar dat karretje dat u, of de caddy, achter zich aantrekt heeft veel bergruimte, er kan meer in dan alleen de golfclubs. Maar wanneer u zichzelf een golfer wilt noemen is het noodzakelijk onder alle weersomstandigheden verder te spelen. Als het gaat om het kopen van regenkleding zijn er enkele zeer belangrijke regels die u moet volgen. Zorg ervoor dat de jas en broek waterdicht zijn en niet waterbestendig of waterafstotend. Een fabrikant kan alleen een kledingstuk bestempelen als "waterdicht" als het gemaakt is om de regen te blokkeren. 

Als het gaat om golf regenkleding krijgt waar u voor betaalt, dus als de prijs te mooi is om waar het het waarschijnlijk ook niet waar. Lees altijd het label op de regenkleding, dat kan u aan belangrijke informatie helpen kan helpen uw beslissing te nemen. Sommige regenpakken kunnen een garantie hebben en dit kan altijd nuttig zijn. Twee jaar garantie op de waterdichtheid is goed en een drie jaar is nog beter. 

Houd in gedachten bij het kiezen van een pak, waterdicht is niet de enige factor. Alle broeken en jassen moeten passen en goed aanvoelen, dus zorg ervoor dat u zich comfortabel genoeg voelt om te golfen in het pak dat u kiest. 

Een andere factor om rekening mee te houden is de hoeveelheid ruis die de kleding genereert, sommige pakken kunnen zeer stijf en luid kan zijn wanneer je wandelt en dat is niet altijd het beste gevoel bij het spelen van golf. Aarzel bij het winkelen of bestellen niet de professionals om hulp te vragen in de golf shop, omdat zij weten waar ze het over hebben en u graag zullen helpen helpen de juiste kleding te kiezen. 
Over de auteur

Niels78

De grootste online golfshop


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn