Alle categorieŽn


Paginas

Kleding inleveren

Kleding inleveren

Iets goeds doen met uw tweedehandskleding? Verkoop uw gebruikte kinderkleding aan ons! Wij verkopen uw tweedehands kinderkleding door op onze website en u kunt hier nog aan verdienen ook! Zo krijgt u toch nog wat geld terug voor uw kinderkleding waar u waarschijnlijk toch niets meer mee doet en u maakt er ook weer andere kinderen en ouders mee blij. Kleding aanbieden aan Vintage-Kids.nl gaat makkelijker en sneller dan de kledingwaar aanbieden via bijvoorbeeld Speurders of Marktplaats en brengt meer op dan het te verkopen via een lokale kringloopwinkel. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op.

Hoe kunt u uw kinderkleding aan ons aanbieden?

Dat gaat heel gemakkelijk en het kost u helemaal niets. Vul het contactformulier in op onze website en vul uw naam, e-mailadres, uw telefoonnummer en bericht in en wij nemen snel contact met u op. Zodra wij weten om wat voor kleding het gaat en in welke staat de kleding is, sturen wij een plastic zak op waar u de kleding kunt stoppen en aan ons kunt verzenden. Dit is geheel kosteloos, want wij betalen ook de verzendkosten. De kleding die u opstuurt moeten wel schoon en netjes zijn. Als de kleding eenmaal bij ons binnen is, controleren wij de kledij op vlekken, gaten en andere tekenen van slijtage.

Vintage-Kids.nl verkoopt alleen kwalitatieve kinderkleding, vaak van duurdere merken en in ieder geval zo goed als nieuw. Als de kleding wordt goedgekeurd, dan zetten wij de kledingstukken online te koop op onze webshop met een correct prijskaartje. U kunt dit zelf ook volgen op onze site. Als uw ingeleverde kinderkleding verkocht wordt op onze website, ontvangt u maar liefst 50% van het verkoopbedrag van ons. Niet verkoopbare of onverkochte kinderkleding kunnen wij uiteindelijk voor u ook doneren aan een goed doel.
Over de auteur


Iets goeds doen met uw tweedehandskleding? Verkoop uw gebruikte kinderkleding aan ons! Wij verkopen uw tweedehands kinderkleding door op onze website en u kunt hier nog aan verdienen ook!


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn