Alle categorieŽn


Paginas

Stel de Wahoo Kickr in met je iPhone

De naam Wahoo begint steeds groter te worden in de wereld van fitness. Hun nieuwste apparaat, de Wahoo Kickr, kan bestuurd en ingesteld worden met je iPhone. Dit is zeer modern en erg handig. Het geeft een hoop extra mogelijkheden, die door Wahoo Kickr allemaal benut worden. Met behulp van verschillende apps en software is indoor fietsen positief veranderd.

Hoe werkt de iPhone met Wahoo Kickr?

Door middel van een app kun je met je iPhone de Wahoo Kickr besturen. Hiermee kun je het apparaat verstellen naar een zwaardere of lichtere stand vanaf je mobiele telefoon tijdens het fietsen. Daarnaast kun je met een andere app een virtuele fietsroute rijden. Deze wordt zeer realistisch vanwege het innovatieve ontwerp van de Wahoo Kickr. Met je iPhone deze fietstrainer besturen en instellen is dus erg handig. Het bedrijf Wahoo is bezig om dit nog verder te ontwikkelen zodat er in de toekomst nog meer mogelijk is met je iPhone en Wahoo Kickr.

Het gemak van indoor fietsen

Als je gebruik maakt van de Wahoo Kickr met je iPhone geniet je dus van vele voordelen waardoor het trainen gemakkelijker en interessanter wordt. Als je zelf moeite hebt om je concentratie te houden op een indoor fiets, kan het gebruik van de Wahoo Kickr dit misschien verhelpen. Dankzij de vele apps en software blijf je interactief met de fiets bezig. Dit kan ervoor zorgen dat je langer doorgaat, waardoor je dus betere resultaten kan behalen.

Voor amateurs of professionals?

Ondanks dat de Wahoo Kickr met de iPhone zoveel mogelijkheden biedt, is dit niet alleen bedoelt voor professionele wielrenners of andere sportfietsers. Iedereen die aan zijn conditie en gezond wilt werken vanuit het comfort van zijn eigen huis kan de Wahoo Kickr gebruiken. Het is een goed apparaat die indoor fietsen vele malen vergemakkelijkt. Als je je dus afvraagt wat één van de beste fietstrainers is op het moment, dan heb je bij deze het antwoord gevonden. Met de mogelijkheid om je iPhone te koppelen, is de Wahoo Kickr een vooraanstaand product op de markt van vandaag.
Over de auteur

Niels78

Fiets navigatie shop is de eerste webwinkel van de Bike Brothers, die plannen hebben voor meer winkels op het gebied van fiets gerelateerde producten. 


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn