Alle categorieŽn


Paginas

Shark stoomreiniger: vijf voor de prijs van één

Stomen is één van de meest effectieve schoonmaakmethoden in uw huishouden. Het staat dan ook nooit mis om een dergelijk stoomapparaat in huis te hebben. Met de Shark Liftaway gaat er echter een nog veel bredere deur voor u open wat betreft schoonmaak: vijf functies in één stoomreiniger.

De Shark stoomreiniger is voorzien van een grote watertank en een extra lang snoer. Het apparaat gaat hierdoor lang mee tijdens een schoonmaakbeurt, tevens hoeft u niet telkens te wisselen van stopcontact. Er is voor de Shark stoomreiniger ook een gepatenteerde methode ontwikkelt, waardoor bacteriën tijdens het schoonmaakproces worden gedood. Dit gebeurt allemaal zonder het gebruik van chemicaliën en is dus zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om gevaarlijke omstandigheden voor uw kinderen of huisdieren. Omdat de Shark stoomreiniger drie verschillende stoomstanden heeft, is het ook gemakkelijk te gebruiken op verschillende ondergronden, namelijk: hardhout, leisteen, laminaat, marmer, tegels (keramisch) en linoleum. U kunt het apparaat gemakkelijk van stand veranderen en hiermee bepalen hoeveel stoom het afgeeft.

Maar welke vijf verschillende functies bevat de Shark stoomreiniger nu precies? Ten eerste kunt u er verscheidene vloeren mee stoomreinigen, dit is ook wel de basisfunctie van het apparaat. Ten tweede kan het ook gebruikt worden als een tapijtreiniger, dit is ideaal voor huishoudens met zowel harde vloeren als tapijt. Ten derde heeft het ook een functie als handstomer, wat het erg geschikt maar voor bijvoorbeeld het stomen van uw douchecabine. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om andere oppervlakken er mee te wassen, zoals uw ruiten. Tot slot biedt deze stoomreiniger u ook nog een functie als kledingstomer. Met deze 5-in-2 stoomreiniger bespaart u niet enkel in de portemonnee, maar ook nog eens in bergingsruimte.

Wanneer u besluit een Shark stoomreiniger aan te schaffen, ontvangt u hierbij nog een pakket aan accessoires, waaronder twee microvezeldoeken en een grote, driehoekige dweilmop; een tapijtglijder; een draagbare hand-stoomreiniger; een condens spijtkop; een schrobber met platte kop en microvezelhoes; een fijne borstel en raamreinigingsaccessoires. Als bonus kunt vervolgens ook nog een kleding stomer en een handige draag- en opbergtas ontvangen. 
Over de auteur


Wanneer u besluit een Shark stoomreiniger aan te schaffen, ontvangt u hierbij nog een pakket aan accessoires, waaronder twee microvezeldoeken en een grote, driehoekige dweilmop;


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn