Alle categorieŽn


Paginas

Espresso apparaat / Koffiezetapparaat

Espresso apparaat / koffiezetapparaat

Vorige maand hebben wij onze espresso apparaat verkocht. Wij kwamen er achter dat wij er weinig mee deden. Enerzijds omdat de pads behoorlijk duur waren en anderzijds, omdat wij er alleen espresso mee konden maken. Toen zijn wij op zoek gegaan naar een espresso-/ koffiezetapparaat die meerdere soorten koffie kan zetten.

Wij zijn er in geslaagd om een nieuw espresso-/ koffiezetapparaat te vinden. Wij zijn er zeer blij mee. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Met alle gemak zetten wij nu de koffie waar we zin in hebben. Hebben we zin een latte macchiato, dan maken wij een latte macchiato. Hebben wij zin in een cappucino, dan raadt u het al, dan zetten wij een cappucino. Enkele andere voorbeelden die wij nu kunnen maken zijn bijvoorbeeld: espresso, caffe latte of zelfs heet water voor kopje thee.

Het is bij aanschaf van koffiezetapparaat ook belangrijk om er op te letten of er meerdere merken koffiepads in kunnen. Vaak is er namelijk een groot prijsverschil tussen de diverse merken. Voor ons oude espresso apparaat konden wij maar één merk kopen. Dit merk was enorm duur. Natuurlijk is het wel even testen of de goedkopere pads ook lekker smaken, maar in de meeste gevallen is de koffie van de door ons geteste pads goed tot heerlijk te noemen.

In de normale koffiemokken zie je niet de opbouw van bijvoorbeeld latte macchiato of cappucino. Het oog wil natuurlijk ook wat en het ziet er gewoon mooi uit als je de verschillende lagen van de betreffende koffie ziet. Wij hebben daarom speciale glazen gekocht. Dit zijn glazen met een dubbelwandig glas. Met de hete koffie in het glas, is het nog hanteerbaar, zonder dat je je handen brand.
Over de auteur


Het is bij aanschaf van koffiezetapparaat ook belangrijk om er op te letten of er meerdere merken koffiepads in kunnen. Vaak is er namelijk een groot prijsverschil tussen de diverse merken. 


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn