Alle categorieŽn


Paginas

Actiecode en Actiecode Stena Line

Actiecode en Actiecode Stena Line

Actiecode is de oplossing als je voordelig een reis wilt maken of gewoon korting wil krijgen op een bepaald product. Online zijn er verschillende maatschappijen die zo’n actiecode online aanbieden. Met deze code krijg je soms een geldbedrag en andere keren krijg je weer een percentage aan korting op het totaalbedrag. Soms is er een minimale besteding nodig en andere keren krijg je de korting standaard. Als je voordelig een overtocht wil maken naar Engeland, Ierland of Scandinavië dan kan je een actiecode Stena Line opzoeken. Met deze code betaal je ineens een stuk minder voor een retourtje London met de auto.

Voordelig naar London met de eigen auto.

Actiecode Stena Line zorgt ervoor dat een retourtje London nu nog voordeliger is. Vanaf honderd euro kan je samen met de auto de overtocht maken. Met twee personen ben je nog geen vijftig euro per persoon kwijt. Je kan voor dit geld natuurlijk niet gaan vliegen. De overtocht duurt slechts zes uur en je vertrekt vanuit de Hoek van Holland. Het is mogelijk om overdag of s’nachts te vertrekken om de volgende ochtend aan te komen. Vanuit de Hoek van Holland vaar je rechtstreeks naar Harwich met de Stenaline. Vanaf Hariwch is het nog slechts twee uur rijden naar London. Met een actiecode Stena Line ben je dus al snel honderden euro’s goedkoper uit dan met het vliegtuig. Vooral als je met meerdere personen op pad gaat.

Reis naar Scandinavië met behulp van de actiecode Stena Line.

Noorwegen of Zweden het zijn twee prachtige landen en ook nog eens prachtige wintersportgebieden met sneeuwzekerheid. Maar vliegen kost al snel € 300 per persoon als je naar een skigebied op vakantie wil gaan. Vertrek vandaag nog vanuit Duitsland, Denemarken of Polen richting Scandinavië en je betaald een stuk minder voor je reis. Met de actiecode Stena Line krijg je ook nog eens een flinke korting op de overtocht. Vaar vanuit Fredserikshaven binnen 9 uur naar Oslo en rij vanuit hier richting het noorden en het prachtige ruige landschap vol sneeuwzekerheid. Geniet tijdens de dagelijkse overtocht van een luxe spa en tax-free shoppen. Vaar vanaf € 150 al retour en met een actiecode wordt het nog voordeliger.
Over de auteur


Actiecode is de oplossing als je voordelig een reis wilt maken of gewoon korting wil krijgen op een bepaald product. Online zijn er verschillende maatschappijen die zo’nactiecode online aanbieden. 


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn