Alle categorieŽn


Paginas

Carrière in het ondernemerschap?

Lionel Eersteling komt uit een uiterst sportieve familie. Zijn oom was eigenaar van een karate school, maar Lionel’s hart ging meer uit naar voetbal. Na een voetbalcarrière bij Sparta, Excelsior en Raith Rovers, begon hij zijn assurantiekantoor in pensioenen en verzekeringen. Omdat zijn passie meer lag in het contact met mensen, is hij zich gaan specialiseren in het coachen en trainen van mensen. Met deze kennis en passie heeft hij BodyMentors opgericht; de eerste Premium Personal Training Club in Nederland. BodyMentors is uniek in zijn soort en bedient klanten op het hoogste niveau.

Bij Bodymentors draait het om jou. We investeren in het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze members.  Hoe beter we je kennen, hoe beter we je kunnen begeleiden op de manier die het beste bij jou past. Bij Bodymentors trainen maximaal vijf members op hetzelfde moment. Er zijn dus maximaal tien personen(5 members en 5 trainers) aanwezig in de trainingsruimte. Wij gaan voor resultaat. Jouw persoonlijke resultaat, dat is waar wij het met zijn allen voor doen.

Om de voortgang te kunnen monitoren, hebben wij diverse sporttesten ontwikkeld. Als je start met trainen bij Bodymentors begin je met het afnemen van diverse testen. Het resultaat van deze testen wordt verwerkt in een Persoonlijk Leefstijl PLan(PLP). In het PLP wordt onder andere aandacht besteed aan onderwerpen als lichaamssamenstelling, looppatroon, hartslagzones, maximale zuurstofopname, conditie en metabolische leeftijd. Daarnaast wordt ingegaan op jouw persoonlijke kracht en balans, voeding en mentale conditie. Op basis van de resultaten van je PLP stellen we samen met jou je persoonlijke doelstellingen voor de komende periode vast.

Lionel is een ondernemer in hart en nieren en de eerste ondernemer in Nederland die Personal Training op een dergelijke manier in de markt heeft gezet. In deze workshop gaat hij vertellen over de diverse belangrijke keuzemomenten tijdens zijn carrière en neemt hij jou mee in de wereld van het ondernemerschap en de weg daar naar toe.
Over de auteur

Quinten

Bodymentors


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn