Alle categorieŽn


Paginas

Taleninstituut helpt mensen vloeiend Engels spreken met "All-you-can-talk"

Taleninstituut helpt mensen vloeiend Engels spreken: "All-you-can-talk"

Het is internationaal een feit dat men in Nederland over het algemeen zeer goed Engels spreekt. Toch leeft vaak de angst voor het welbekende "steenkolen Engels", ook wel "Dunglish" genaamd. De grammaticale beheersing is vaak wel in orde, maar men zoekt net dat beetje extra om het "echt" te doen klinken.

Nederlands leggen de lat daarmee voor zichzelf wel erg hoog. De echte native speakers hebben vele duizenden uren kunnen oefenen op hun uitspraak, terwijl men tijdens een cursus daar bij lange na niet aan komt.
Om dat effect, de fluency van het Engels, toch te kunnen benaderen heeft Taleninstituut TaalTaal als experiment het concept "All-you-can-talk" opgestart. Dat zijn gratis sessies op zaterdagmiddag waar haar cursisten kunnen werken aan hun uitspraak onder begeleiding van taaltrainers. De grammatica neemt dan even een "back seat" terwijl men gezellig met elkaar in gesprek raakt.
Met deze 'praat-sessies' als gratis extra hoopt TaalTaal de taal op een natuurlijker manier bij te kunnen brengen. Dr. Serhat Sakarya, directeur van TaalTaal: “Het in de praktijk toepassen van de geleerde taalvaardigheden is van cruciaal belang voor het goed leren van een taal. Veel cursisten hebben hier echter maar weinig gelegenheid toe, terwijl dat juist de manier is om de taal op een natuurlijke manier onder de knie te krijgen. Die gelegenheid wil TaalTaal graag bieden."

Ook voor Nederlands en Spaans is er animo voor dit concept. Om die reden is het inmiddels ook mogelijk om ook bij die talen aan te schuiven voor de leerlingen in die talen.

Meer informatie is te vinden op www.allyoucantalk.nl of op de centrale websitewww.taaltaal.nl.
Over de auteur

Taleninstituut TaalTaal

Noot voor de redactie: indien u verdere vragen heeft, kunt u ons bereiken middels onderstaande contactinformatie:


Telefonisch: 070-3226091
E-mail:        info@taaltaal.nl
Social:        facebook.com/taaltaal

Contactpersoon persbericht: Dr. S. Sakarya

Indien u prijs stelt op fotografisch materiaal, dan kunt u die hier vinden:


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn