Alle categorieŽn


Paginas

Heb je het genot van de White Widow al eens ervaren?

Ben jij nu iemand die het genot van de White Widow al eens heeft ervaren? Als dit het geval is dan zul je ons enthousiasme in dit artikel goed gaan begrijpen. De White Widow is namelijk een topplant en dat is deze in vele opzichten. Zo is de plant niet alleen populair bij gebruikers van cannabis maar ook bij plantenliefhebbers. De White Widow is namelijk een erg mooie plant en we kunnen zelfs melden dat het één van de meest afgebeelde planten is in bladen en magazines. Nu zal het de gebruikers daar niet omgaan en we kunnen dan ook melden dat er vele andere pluspunten zijn.

Laten we eens naar de oorsprong van de plant kijken. We zien dan dat de plant voorkomt uit twee planten en dit zijn de Braziliaanse Sativa en en Indiase Indica. De plant heeft ook de kenmerken van de beide planten zoals de stevige toppen en de mooie witte kristallen. Dat de plant er goed is dat blijkt ook wel uit het feit dat deze de prestigieuze Cannabis Cup heeft gewonnen. Wil je nu weten waarom dit is dan kun je dit het beste zelf eens gaan proberen. 

Wat zijn de de kenmerken van de White Widow? 

Laten we eens ingaan op de kenmerken van de White Widow. De zaden van deze plant kun je eenvoudig online gaan kopen en als je deze plant dan heeft die een bloeitijd van tussen de acht a negen weken. Kweek je de plant binnen dan kun je dit het hele jaar door doen en als je dit buiten doet dan dien je de zaden begin augustus te gaan planten.

Als we kijken naar de smaak en geur van de plant dan zien we dat dit vet, zoet en scherp is. De werking van de plant is zwaar heftig stoned. Alle reden om de plant dus snel te gaan proberen en je zult meteen overtuigd zijn. Als je klikt op de link bovenaan in dit artikel dan kom je ook meteen op de plek uit waar je de zaden snel online kunt gaan bestellen.
Over de auteur

Gert-Jan Teeg

Ik schrijf graag over diverse zaken. Dit kan over het genieten in het leven gaan maar ook over besparen.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn