Alle categorieŽn


Paginas

De historie van de iPhone

De iPhone is gemaakt door het technologiebedrijf Apple. De iPhone is de mobiele telefoon met één van de eerste multi-touchscherms. Er hoeven geen knoppen ingetikt te worden om  de telefoon te gebruiken. Je kunt met de mobiele telefoon telefoneren, e-mails versturen, sms’en maar het is eveneens mogelijk om games te downloaden. Er wordt op de mobiele telefoon een veranderde versie van OSX voor de iMac gebruikt  dat iOS heet. De Apple mobiele telefoon kan in contact komen met overige apparaten via Bluetooth, internet en Wifi. Safari is de internetbrowser op de iPhone.

Historie van iPhone toestellen

In 2007 was de eerste Apple telefoon beschikbaar in de V.S. Deze Apple telefoon wordt de iPhone 2G genoemd. Het eerste model werd eind 2007 in Europa op de markt gebracht. De iPhone 3G is de 2e iPhone. Dit model werd in juli 2008 voor het eerst verkocht in de V.S. De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn de meest recente iPhone toestellen.

Apple iPhone 5C en S

De iPhone 5C en iPhone 5S zijn nog altijd erg in trek. De introductie van de iPhone 5C en iPhone 5S was op 10 september 2013. Na de introductie van de nieuwe iPhone toestellen werden deze iPhone toestellen lager geprijsd. Vandaag de dag zijn de prijzen van deze iPhones een stuk minder.

iPhone prijzen vergelijken

Tussen de prijzen van iPhones kunnen veel verschillen zitten. De iPhone prijs wordt grotendeels door het abonnement bepaald. De keuze voor het model maakt eveneens een verschil. De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn het hoogst geprijsd. Er zijn uiteenlopende vergelijkingssites die prijzen van iPhones vergelijken.
Over de auteur

Geoffrey Niehaus

Geoffrey is een liefhebber van de iPhone.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn