Alle categorieŽn


Paginas

Hoe verdien ik geld met AdFly?

Soms moet je gebruik maken van een zogenaamde "URL shortener service". Dit is een service die een verkorte versie van een lange URL kunnen maken. Dit is handig wanneer een URL te lang is voor een invoerveld of wanneer de URL door speciale tekens niet verwerkt kan worden.

URL shortener services winnen aan populariteit omdat er op het internet steeds meer met links wordt gewerkt. Sommige links zijn erg lang of bevatten rare tekens. Een URL shortener service genereert van een lange link of een link met rare tekens een korte link zonder rare tekens.

Nu zijn er op het internet verschillende URL shortener services, maar een echte aanrader is AdFly. Hiermee is namelijk ook geld te verdienen. Iedere keer dat iemand op een AdFly-link van je klikt verdien je 0,00150 dollarcent. Echt veel is dit niet, maar wat nu als er duizenden mensen op je AdFly-links klikken? Dan kun je al gauw een leuk zakcentje verdienen. Hoewel je AdFly ook zonder account kunt gebruiken, moet je om geld te kunnen verdienen wel een account aanmaken.

Een AdFly-link kun je genereren door op de website van AdFly een URL in te voeren. Vervolgens klik je op de knop "Shrink!". AdFly geeft nu een verkorte URL weer die verwijst naar de ingevoerde URL. Deze verkorte link kun je vervolgens publiceren op je website, op je YouTube kanaal of op diverse social media.
Over de auteur

Glenn

De auteur houdt zich bezig met diverse verdienmodellen op Internet. Regelmatig publiceert hij hierover tips.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn