Alle categorieŽn


Paginas

Iedere dag wietgebruik en schade

Blowt men voor langere tijd, dan is er een grotere kans op problemen. Echt dagelijks wiet roken vergroot die kans nog eens extra. En de groep die dagelijks blowt is toch behoorlijk groot.

Het is de laatste jaren dat artsen zo erg aangeven dat blowen slecht is. De cannabis van tegenwoordig is sterker dan die van vroeger. Ook zijn er steeds meer mensen die hulp zoeken bij het stoppen met blowen.

Hoe u slaapt wordt ook be√Įnvloed door het blowen. Soms is men zo afhankelijk dat men moet blowen om te kunnen slapen. En u onthoudt uw dromen minder goed door blowen.

Wie weet heeft u meer moeite met het afhandelen van serieuze zaken. Op de werkvloer kunt u slechter presteren. En u kunt liever thuis blowen dan met vrienden afspreken, waardoor u in een isolement terecht komt.

Er is een kans dat u wilt stoppen met blowen nu u weet wat de schaduwkant van blowen is. Is dat het geval dan is dit artikel genaamd stoppen met blowen tips voor u interessant. Immers, u goed voorbereiden is hierbij van belang. Over blowen kan immers natuurlijk nog veel meer worden verteld.

Voor mensen tot 18 jaar geldt dat zij het beste nog even kunnen wachten met blowen. De ontwikkeling kan door het blowen immers worden aangetast. Blowen doet minder schade wanneer de hersenen volgroeid zijn.

Met de vriendengroep blowen kan natuurlijk erg gezellig zijn. Doe het wel met mate. Denkt u dat u het te vaak gaat doen, kijk dan goed uit.

Op het moment dat u gestopt bent met blowen, kan dit als een overwinning voelen. De kans is groot dat uw zelfbeeld en zelfvertrouwen door het stoppen verbeteren. Iemand die gestopt is zal beter slapen. Wat veel voorkomt is dat cannabisgebruikers moeite hebben met het onthouden van hun dromen. Het beter onthouden van uw dromen zal terugkomen na het stoppen.
Over de auteur

Thibault Nash
A room without books is like a body without a soul.

Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn