Alle categorieŽn


Paginas

Bitcoin miners

Bitcoin miners

Bitcoin miners zijn populairder dan ooit sinds de komst van de bitcoin. Het is een slimme manier om een hoog rendement over je spaargeld te halen. Met spaargeld verdien je misschien 1% rendement. Terwijl dit met bitcoin miners kan oplopen tot een verdubbeling van je spaargeld. Dit verdien je natuurlijk nooit op je spaarrekening en dit maakt het ontzettend interessant om de digtiale munt te minen. Bij het minen gaan diverse super computers samenwerken om de bitcoins op te graven. Je dient hiervoor een speciale computer te kopen die 24/7 aanstaat. Afhankelijk van de kracht van de computer kan je codes ontcijferen. Als de code gekraakt wordt dan levert dit 25 bitcoins op die verdeeld worden over de poule. Jouw inbreng is afhankelijk van hoeveel bitcoins je ontvangt. Hoe zwaarder de computer, hoe meer bitcoins je uitbetaalt krijgt.

Verdien tot wel één bitcoin of meer per maand.

Afhankelijk van de wisselkoers leveren bitcoins al snel € 200 tot € 300 per stuk op. Bitcoin miners kunnen afhankelijk van hun kracht soms wel één tot twee bitcoins per maand opgraven. Je kan dan zonder iets te doen € 200 tot € 400 per maand verdienen. Dit is natuurlijk niet helemaal realistisch want naast de investering in je bitcoin computer moet je ook nog stroomkosten hiervan aftrekken. Uiteindelijk blijft er nog wel een flink bedrag per maand over. Dit bedrag kan je weer investeren in nieuwe bitcoin miners of gewoon lekker zelf gebruiken.

Geen last meer van stroomkosten met cloud mining.

Het kan vrij lastig zijn om je eerste bitcoins te minen. Je moet weten wat je doet om een hoog rendement te behalen. Gelukkig kan je ook kiezen voor cloud mining waarbij de computer in de cloud geïnstalleerd wordt. Dit gebeurd op een externe locatie waarbij je zelf niets hoeft te regelen behalve je investeringsgeld. Bij cloud mining betaal je geen stroomkosten en zo loopt je rendement al snel een stuk sneller op. Het enige wat je betaald zijn transactiekosten die automatisch van je winst gehaald worden. Je weet zo direct wat je verdient hebt en je kan de teller live zien oplopen. Kies zelf voor cloud mining en wordt slapend rijk met jouw investeringen. 
Over de auteur


Bitcoin miners zijn populairder dan ooit sinds de komst van de bitcoin. Het is een slimme manier om een hoog rendement over je spaargeld te halen. Met spaargeld verdien je misschien 1% rendement.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn