Alle categorieŽn


Paginas

Mooi en stijlvol Formani deurbeslag

Vorm en functie alleen is niet genoeg bij Formani deurbeslag van Decobeslag.nl. De ontworpen producten moeten min of meer zichzelf verkopen doordat ze aantrekkelijk, mooi en functioneel zijn. Maar ze moeten ook de persoonlijkheid en de smaak van de eigenaar weer kunnen geven.

Moderne functionele ontwerpen

Een ontwerper stopt over het algemeen heel veel van zijn eigen smaak in een ontwerp. Dat kan ook bijna niet anders. Bijna, want de ontwerpers van Formani zijn een beetje anders. Ze kijken niet alleen naar het ontwerp zelf, hoe modern en functioneel het moet worden, maar ook naar de aankomende eigenaar van het product.

De Timeless serie

Zo worden er bijvoorbeeld deurklinken ontworpen met een echt ouderwets te noemen inslag, de Formani Timeless serie. Hebt u een wat oudere woning die aan een grondige verbouwing toe is, dan is de Timeless serie misschien iets voor u.

De Formani filosofie

Maar daar houdt het niet mee op. De filosofie achter de bedrijfsvoering bij Formani heeft weinig te maken met massa productie of massa verkoop. Het gaat er hun om producten te verkopen die passen in de binnenhuisarchitectuur van zeer hoge kwaliteit. Innovatieve producten, exclusieve producten en kwaliteitsproducten.

Daarom staat er achter Formani Holland een groep ontwerpers klaar. Het team bestaat uit:

  • Bob Manders, een architect die het verleden begrijpt, maar toch graag innovatief bezig is. Hij ziet het liefst een huis met een interieur en een exterieur die helemaal bij elkaar passen.
  • Tord Boontje is eerder een product ontwerper. Dat wil zeggen dat hij dingen ontwerpt die in een fabriek gemaakt gaan worden. Een heel gedetailleerd ontwerper die graag kleurrijke beelden schept en een uniek gevoel voor ruimte heeft.
  • Piet Boon is ooit begonnen als aannemer en heeft daardoor een uniek inzicht in de techniek achter de projecten die hij ontwerpt. 
  • Mathieu Bruls. Een wereldwijd erkende architect, aan wie de provincie Limburg met trots de Victor de Stuersprijs heeft toegekend.
  • Edward van Vliet is een ontwerper van patronen voor wie cultuur heel belangrijk is. Hij heeft een heel complete manier van ontwerpen, vernieuwende maar met een hang naar het verleden.Over de auteur

Niels78

Decodeurbeslag is een specialist op het gebied van deurbeslag. Het assortiment bestaat uit exclusieve merken zoals Formani, Wallebroek, Entra, Turnstyle en Piet boon. In het assortiment zijn verschillende uiteenlopende stijlen terug te vinden. Daarbij kan er worden gekozen uit verschillende materialen, bewerkingen en kleuren.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your Response