Alle categorieŽn


Paginas

Goedkope labels

Men hoeft niet altijd voor te dure labels te gaan kijken als het ook echt goedkoop kan. De normale iets duurdere labels hebben in verhouding iets meer kwaliteit dan de goedkope labels. De goedkopere labels functioneren hetzelfde als de duurdere en hebben meestal dezelfde kwaliteiten. Zo kan een goedkope label van maar een paar eurocent even lang meegaan dan een label van € 50. De goedkopere labels hebben een rol van om en beide 150 etiketten en dat in tegenstelling tot de duurdere die meestal een hoeveelheid van ongeveer 260 etiketten dragen. Meestal zijn er de standaard kleuren beschikbaar zoals geel, groen, oranje en rood. Men heeft de keuze uit meerdere kleuren en ook is zijn er labels beschikbaar variërend van licht naar donker. De goedkopere labels zijn overigens ook altijd geschikt als postzegellabel. 

Prijs goedkopere labels aankopen
Als je de keuze wilt leggen op goedkope labels dan kun je heel eenvoudig goedkope labels kopen vanaf € 0,60 per stuk. Hoe duurder je wilt gaan hoe meer mogelijkheden je hebt. Goedkope labels zijn vooral te gebruiken als postzegel en als simpele adressenkaartjes voor op de post. De goedkope labels zijn dunner dan de traditionele duurdere labels en meestal zijn de goedkope labels maar beschikbaar in een paar kleuren. 

Niet verwijderbaar
Goedkope labels hebben een kleine kleeflaag en kunnen niet opnieuw verwijderd worden. De labels zijn zelfs zo dun dat men ze dan moet scheuren om ze te verwijderen. Omdat ze dun zijn, hebben ze wel een uitstekende kwaliteit bij het thermisch afdrukken. Zelfs op goedkope labels kun je gemakkelijk logo’s, afbeeldingen en tekst onder elkaar zetten. Je hoeft alles in te geven via Word of Excel en men via een draadloze printer gemakkelijk de etiketten afdrukken in dezelfde kwaliteit als duurdere etiketten. 

Betaal niet teveel voor hetzelfde
Het zou zonde zijn als je teveel betaalt voor dezelfde kwaliteit die je kunt krijgen door middel van goedkopere labels. Ze beschikken over dezelfde eigenschappen en goedkopere labels zijn zelfs vochterend. Ideaal om etiketten af te drukken die je plakt op dozen in de keuken. 
Over de auteur

Niels78

Niels78


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn