Alle categorieŽn


Paginas

Blowen nadelen

Voor veel cannabisgebruikers staat een jointje gelijk aan ontspanning. Logisch da men op een gegeven moment dagelijks kan gaan blowen.

Zo nu en dan iets anders doen in plaats van blowen is geen slecht idee. Het is niet de bedoeling van deze tekst om u het blowen te verbieden, maar om u bewuster te maken. Beslis zelf of u uw gebruik dient aan te passen. Heeft u vandaag nog iets belangrijk te doen, blow dan niet.

Na het roken van wiet kan uw productiviteit naar de schoenen zijn gezakt. Dingen uitstellen, iets wat bij veel dagelijkse cannabisgebruikers voorkomt. U gaat fouten maken op het werk.

Door blowen krijgen sommige mensen last van angstaanvallen. Het kan jaren duren voordat deze aan de oppervlakte komen. Wanneer u dagelijks een flinke dosis cannabis gebruikt is hier een grote kans op. Zorg dat u minstens 2 dagen in de week niet stoned wordt.

Stoppen met blowen is een oplossing wanneer u te veel last van de negatieve gevolgen van blowen krijgt. U kunt in stoppen met blowen meer over stoppen met blowen lezen. U leert hier ook hoe niet terug te vallen in de verslaving.

Wie wil stoppen met blowen kan dit beter niet voor zich uitschuiven. U stopt niet vanzelf en daarom is actie van uw kant nodig. Dat houdt in dat u een stopdatum zult moeten kiezen. Hierna kunt u verder naar de volgende stappen.
Over de auteur

Thibault Nash
Wiet afkicken

Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn