Alle categorieŽn


Paginas

Actiecode stena line

Actiecode stena line

De Stena Line is al jaren een populaire boot om een overtocht te maken en een vakantie in een ander Europees land te beginnen. Je kan zo je auto meenemen op vakantie en voordelig naar een andere bestemming gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekendje Londen? Met een actiecode kan je voor een paar tientjes al een weekendje Londen doen. Deel dit over het aantal deelnemers en ineens is London heel bereikbaar. Je kan zo zelfs een dagje naar Londen dankzij de regelmatige overtocht.

Op vakantie naar Ierland met een actiecode

De actiecode Stena Line kan je niet alleen gebruiken voor een simpele overtocht naar Engeland. Neem de auto mee naar Ierland en ontdek hoe prachtig het landschap van de Ieren eigenlijk is. Je kan gerust twee weken lang rondtrekken van plaats naar plaats in het noorden van Groot-Brittannië. Dankzij de actiecode Stena Line kan je gewoon je eigen auto meenemen en een nieuw land ontdekken. 

Op reis naar Scandinavië met een actiecode Stena Line

De Stena Line gaat niet alleen naar Groot Brittannië, maar kan je ook naar Scandinavische landen brengen. De luxe ferry brengt jouw en je auto razendsnel naar Noorwegen of Zweden. Met een actiecode ben je al snel op jouw bestemming en kan je jouw zomervakantie hier doorbrengen. Je kan de overtocht vanaf verschillende havens maken o.a. vanuit Duitsland of Denenmarken. 
Over de auteur


De Stena Line is al jaren een populaire boot om een overtocht te maken en een vakantie in een ander Europees land te beginnen. Je kan zo je auto meenemen op vakantie en voordelig naar een andere bestemming gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekendje Londen? Met een actiecode kan je voor een paar tientjes al een weekendje Londen doen.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn