Alle categorieŽn


Paginas

Trouwen in Amsterdam

Trouwen in Amsterdam

Je bruiloft is het mooiste moment in je leven en dit doe je natuurlijk graag op een plek die voor jouw speciaal is. Trouwen in Amsterdam is voor veel koppeltjes het ultieme liefdesgeluk. Niet alleen Nederlandse stellen willen graag in onze hoofdstad trouwen, maar ook Buitenlandse stellen. In Nederland kan je tijdens je ondertrouw regelen dat je gaat trouwen in Amsterdam. Op dit moment geef je namelijk aan waar je wil gaan trouwen. Je dient dit officieel allemaal te regelen vooral als je in een andere gemeente gaat trouwen dan waar je zelf woont. Als je alles geregeld hebt dan kan je echt trouwen in Amsterdam.

Een unieke stadsbruiloft

Trouwen in Amsterdam betekend dat je echt een stadsbruiloft krijgt. Zo kan je trouwfoto’s maken aan de Amsterdamse grachten of misschien zelfs wel in het Vondelpark. Je foto’s zullen anders zijn dan andere stelletjes en dit maakt het voor de meeste de moeite waard om tijdens hun ondertrouw de stad Amsterdam te regelen. Officieel dien je in Nederland 2 weken van te voren in ondertrouw te gaan en maximaal één jaar van te voren. Wij raden je aan om al ruim van te voren in ondertrouw te gaan vooral als je niet in Amsterdam woont. Je dient vaak een hoop te regelen als je wil gaan trouwen in Amsterdam en je bent echt niet het enige koppeltje met deze unieke droom. 
Over de auteur


Je bruiloft is het mooiste moment in je leven en dit doe je natuurlijk graag op een plek die voor jouw speciaal is. Trouwen in Amsterdam is voor veel koppeltjes het ultieme liefdesgeluk.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn