Alle categorieŽn


Paginas

Kwaliteit drumstokken

Muziek maken doe je met kwaliteit producten. Duizenden nederlanders zijn gek van muziek maken. Dagelijks komen honderden bands bij elkaar om samen te reperteren en door te groeien tot één van s'werelds beste bands.

In bijna iedere hardrockband vind je tegenwoordig een drummer. En wat is een drummer, zonder drumstokken en een drumstel? Als beginnent drummer is het van belang dat de drummer goede kwaliteit spullen heeft, zodat hij leert drummen op een goed instrument.

In dit artikel richten wij ons op de kwaliteit drumstokken en het belang hiervan voor de drummer zelf. Een paar drumstokken merken hebben wij uitgelicht waarvan wij denken dat deze van toegevoegde waarde kunnen zijn voor een beginnend drummer, die niet te veel wil betalen voor zijn drumstokken, maar wel erg fijn materiaal in handen wil hebben.

Pellwood
Dedrumstokkenspecialist.nl is op dit moment de enige aanbieder van de pellwood drumstokken. De pellwood drumstokken zijn gemaakt van specifiek geselecteerd hout wat goed behandeld wordt. Door de creatie van een bepaalde dichtheid is deze stok uniek en licht fijn in de hand. In dertig landen over de hele wereld wordt deze stok op dit moment al verkocht. De prijs/kwaliteit verhouding is geweldig.

Freehand drmstx
Een andere populaire drumstokken (iets goedkoper dan de Pellwood) is de Freehand drmstx. Deze drumstok wordt over het algemeen veel gebruikt door de echte starters. Deze stokken kosten ongeveer €5,00 per set en zijn daarmee €3,00 goedkoper dan de Pellwood drumstokken.

Vic Firth 5A drumstokken
Dan kennen we nog de 'vic firth 5a' drumstok. Een veelbespeelde drumstok in de drumstokkenwereld. Deze is in vergelijking met de andere drie iets duurder (ongeveer €10,00) maar het is een heel basic stok die lekker in de hand ligt.  
Over de auteur

erwinvanderwacht

Drumstokkenspecialist.nl


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn