Alle categorieŽn


Paginas

Cannabis onder controle

Blowen wordt vaak gedaan voor een moment van ontspanning. Verder vindt men het soms een sociaal iets: blowen met vrienden. De gevaren van blowen negeert men daarbij maar al te vaak. Het blowen heeft een grote invloed op allerlei belangrijke dingen.

Het anders slapen na blowen is een aanwijzing dat blowen grote invloed heeft op de hersenen. Cannabisverslaving kan veroorzaken dat u zonder joint helemaal niet kunt slapen. Eigenlijk wijst dit op afhankelijkheid.

Online kunt u zich goed inlezen over stoppen met blowen. Zo kan boek stoppen met blowen u een duw in de juiste richting geven. Probeer uzelf vooral ook te motiveren.

Er zijn gevallen bekend waarbij men geldproblemen kreeg door het blowen. Wiet blijft steeds maar stijgen in prijs. Op den duur leidt dit altijd tot financi√ęle problemen.

Voor wie nog geen 18 jaar is, is blowen erg risicovol. Er is een te grote invloed van de cannabis op de hersenen. Wachten tot het achttiende levensjaar dus.

Wie voor lange tijd blowt kan te maken krijgen met allerlei problemen en aandoeningen. De kans dat u problemen krijgt wordt des te groter wanneer u iedere dag blowt. Voor tienduizenden mensen leidt cannabisgebruik voor problemen.

Daarnaast maakt blowen vergeetachtig. Het roken van wiet of hasj heeft namelijk invloed op hoe goed we dingen onthouden. Na het stoppen met blowen verdwijnen de klachten met uw geheugen. Ook uitstelgedrag verdwijnt na het stoppen met blowen.
Over de auteur

Hampton Coughlin
Veel verstand van cannabisverslaving

Comments


No comments yet! Be the first:

Your Response