Alle categorieŽn


Paginas

Waarom je een G-Shock horloge zou kopen

Het kopen van een horloge is geen eenvoudige opgave, want er zijn verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Allereerst zal je iets zoeken wat bij je stijl past en wat je mooi vindt om een aantal maanden / jaren te dragen. Ook moet dit accessoire in je budget passen. Er zit namelijk een groot prijsverschil tussen een Rolex, een horloge van Diesel, Adidas of Casio.

Een variant waar je lang plezier van zult hebben, is de G-Shock van Casio. Het is een van de meest populaire horloges onder mannen en een zeer duurzaam product. Er zijn enkele goede eigenschappen aanwezig en je krijgt de keuze uit veel verschillende kleuren. Onder meer zwart, wit, rood, bruin, roze en een camouflage look behoren tot de opties.

Voor de sporter

Een G-Shock biedt goede mogelijkheden voor diverse soorten sporten. Het horloge beschikt bijvoorbeeld over een stopwatch functionaliteit. Je hoeft dus geen aparte stopwatch meer mee te nemen naar de training en kunt zo vooruit met interval oefeningen. Ook kun je makkelijk je rust timen en voorkom je dat je naar fysio Oisterwijk moet om blessures te behandelen.

Niet alleen voor de atleet biedt de G-Shock een uitkomst, maar ook voor sporten waar water bij komt kijken. Het horloge is namelijk waterdicht en hoeft dus niet uitgedaan te worden tijdens het sporten. Je verkleint hierdoor ook meteen het risico op verlies of diefstal. De waterbestendigheid geldt tot 200 meter diepte dus je kunt er met een gerust hart mee zwemmen, vissen en waterskiën.
Over de auteur

Wes Pluger

De auteur schrijft graag artikelen over uiteenlopende onderwerpen. Van sport tot mode tot gadgets en huis en tuin. 


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn