Alle categorieŽn


Paginas

Nadelen van wiet

Soms blowt men om van de realiteit te ontsnappen. Ook vindt men het vaak gezellig om te blowen. Maar wat men vaak vergeet is dat blowen ook gevaren met zich meebrengt. Veel verschillende dingen die toch belangrijk zijn worden door het blowen be√Įnvloed.

Dat blowen invloed heeft op het slapen zullen cannabisgebruikers niet ontkennen. Wie iedere dag blowt, heeft het op den duur nodig om te kunnen slapen. Vaak is er in deze gevallen sprake van verslaving.

De invloed die blowen op ons leven heeft, daar denkt men niet echt over na. Zonder dat we het doorhebben haalt blowen de levenskwaliteit omlaag. In die zin zijn softdrugs best gevaarlijk.

Een zoektocht op Google leert ons dat er over blowen nog meer te lezen is. Een uitstekend artikel is stoppen met blowen tips. Enorm belangrijk is het om concrete stappen te nemen.

De meerderheid van de mensen zit er na het blowen maar lamlendig bij. Op het werk doet u het door het blowen slechter. Uw hele leven kan op den duur rond het blowen worden ingericht.

Jongeren die nog geen achttien zijn, moeten al helemaal niet blowen. Cannabis tast dan de hersenen te veel aan. Wie wil blowen, wacht dus het beste tot het 18e levensjaar.

Verschillende klachten kunnen ontstaan wanneer men voor lange tijd blowt. Problemen kunnen vooral ontstaan bij dagelijks gebruik. En duizenden mensen blowen dagelijks.
Over de auteur

Hampton Coughlin
Artsen brengen steeds meer informatie over blowen naar buiten. Omdat wiet meer en meer THC bevat is het verslavender geworden. Tienduizenden mensen hebben met een cannabisverslaving te kampen.

Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn