Alle categorieŽn


Paginas

Stoppen met wiet tips

Wie voor lange tijd wiet rookt kan op den duur in de problemen raken. De kans dat u problemen krijgt wordt des te groter wanneer u iedere dag blowt. En men schat het aantal mensen dat dagelijks cannabis gebruikt toch in de tienduizenden.

Geen enkele dagelijkse blower heeft dit zo van te voren gepland. Bent u niet van plan om verslaafd eraan te raken dan is het goed om 2 dagen in de week geen wiet te roken. Het zorgt ervoor dat u niet in een constante roes zit.

Steeds meer wordt duidelijk over de verslavende factor van cannabis. Door de sterke wiet van de afgelopen jaren is het verslavingsprobleem gegroeid. In een paar jaar tijd is het aantal aanvragen voor hulp bij stoppen met blowen met de helft gegroeid.

Goede artikelen over stoppen met blowen zijn er her en der te vinden. Zo kan hoe stoppen met blowen u een duw in de juiste richting geven. En beloon uzelf regelmatig tijdens mijlpalen.

Het blowen kan u een soort lapzwans maken. Of u gaat meer fouten maken in uw werk. Belangrijke afspraken worden niet nagekomen.

Het heeft vaak geen zin om cannabisgebruikers over de gevaren van blowen te vertellen. Het is aan dovemansoren besteed omdat men alleen de positieve kanten van het blowen wil zien. Men verzint allerlei tegenargumenten om te kunnen blowen. Mensen die dagelijks blowen kunnen het verslavingsprobleem ontkennen.

Bij de verslavingsklinieken melden zich meer en meer mensen die verslaafd zijn aan wiet. In een paar jaar tijd is het aantal aanvragen bij afkickklinieken met bijna de helft gestegen. Ook veel mensen onder de 18 jaar zoeken hulp.
Over de auteur

Hampton Coughlin
Cannabisgebruik kan ervoor zorgen dat men uiterst passief wordt. Op het werk doet u het door het blowen slechter. Gesprekken met anderen kunnen chaotisch gaan verlopen.

Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn