Alle categorieŽn


Paginas

Hoe zit het met de iPhone 5S en 5C?

Ondanks dat de 2 nieuwe iPhone 6 en 6 Plus modellen populair zijn worden de iPhone 5C en iPhone 5S nog altijd overvloedig verhandeld. De presentatie van de iPhone 5C en iPhone 5S was in september 2013. Dat is al bijna twee jaar geleden. Deze modellen werden voordeliger na het introduceren van de iPhone 6 en 6 Plus. De iPhone prijzen zijn nu een stuk minder. Als je een goedkope iPhone wilt dan ga je voor één van deze twee modellen.

Prijzen van de 5S en 5C

De iPhone prijzen kunnen behoorlijk verschillen. Het maandtarief van het iPhone abonnement bepaalt voor het grootste deel de prijs van de iPhone. Welke data opslag je kiest is ook van belang voor de iPhone prijs. De iPhone 5C en iPhone 5S zijn het goedkoopst op dit moment. Er zijn online vergelijkingssites te bezoeken zoals iPhoneprijs.net waar iPhone prijzen naast elkaar gelegd kunnen worden. Op een website zoals deze kun je de prijzen vergelijken van alle populaire en betrouwbare providers van Nederland.

iPhone 5C of 5S abonnement

De iPhone 5S of 5C zelf kun je het goedkoopst krijgen in combinatie met een iPhone abonnement. Het is bij elke telecomprovider altijd en overal mogelijk om een iPhone abonnement te bestellen. De iPhone is met verschillende bundels verkrijgbaar bij het grootste deel van de telecomproviders. Het maandtarief bepaalt voornamelijk de prijs van het toestel. Het iPhone abonnement zelf indelen is meestal een mogelijkheid. Een iPhone kan aangeschaft worden met een één of tweejarig iPhone abonnement. Het kan ook als los toestel maar dan moet er meer betaald worden.
Over de auteur

Team Twee

Dit is een artikel van Team Twee.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn