Alle categorieŽn


Paginas

Montagekit een lijm die zorgt dat alles muurvast blijft zitten

Monatgekit is eigenlijk niets anders dan een lijm die heel erg flexibel en elastisch is en die je voor veel verschillende materialen kunt gebruiken. Je kunt met montagekit bijvoorbeeld heel gemakkelijk plinten tegen de muur bevestigen. Door de plinten met montagekit tegen de muur te bevestigen blijven ze muurvast zitten. Montagekit zit net als alle andere soorten kit in kokers en is te gebruiken met behulp van een kitpistool.

Montagekit een lijm die je voor heel veel materialen en oppervlakken kunt gebruiken

Montagekit werkt eigenlijk als volgt. Als je een plint tegen de muur wil gaan bevestigen dan smeer of verdeel je op de achterkant van de plint de montagekit. Als je dit hebt gedaan plak je de plint tegen de muur en druk je deze even aan. Vervolgens trek je de plint weer van de muur laat de plint vijf minuten liggen en plak de plint dan weer terug tegen de muur. Daarna moet je de plint even stevig aandrukken. Nu zit de plint muurvast. Het klinkt misschien een beetje raar dat je de plint erna de eerste keer op de muur plakken er weer af moet halen maar dit zorgt later voor een muurvast hechting van je plint. Met montagekit kun je heel veel verschillende materialen verlijmen op allerlei oppervlakken.

Montagekit is heel gemakkelijk voor het lijmen van plinten of lambrisering

Montagekit is voor heel veel verschillende dingen te gebruiken. Natuurlijk niet alleen voor het plakken van plinten maar ook voor het aanbrengen van lambrisering op je muur. Je kunt er in combinatie met een kitpistool heel snel en gemakkelijk mee werken. Als je montagekit gaat gebruiken dan weet je ook zeker dat alles ook gewoon goed vast blijft zitten. Dat is ook de reden waarom heel veel thuis klussers gebruik maken van montagekit tijdens het klussen in huis.
Over de auteur

Niels78

Bij quofi vind je alles voor het klussen in huis. Het maakt niet uit of het producten zijn voor een grote of kleine klus. 


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn