Alle categorieŽn


Paginas

Schonox tegellijm en tegelproducten

Al vele jaren is Schonox leverancier voor tegellijm, voegsel en andere producten op het gebied van tegels voor vloer en wand. Niet alleen in Duitsland vinden de Schonox tegelproducten hun weg maar in heel Europa staat deze leverancier om zijn kwaliteitsproducten bekend. Eigendom van het Sika AG  ontwikkelt dit bedrijf innovatieve oplossingen voor haar klanten in alle toepassingsgebieden van het aanbrengen van wandtegels en vloertegels met tegellijm, primers en egalisaties op speciaal dekvloeren, reparatiematerialen en parketlijmen. Onder deel van het productieproces is het beheersen van de impact op het milieu zodat Schonox een compleet assortiment van producten biedt met zeer emissiearme producten. Het succes van Schonox tegellijm voor wandtegels en vloertegels is het resultaat van een duidelijke focus op kwaliteit, accurate marktmonitoring en intensieve communicatie met de doelgroep: Bij de ontwikkeling van chemische bouwproducten en de daarbij behorende testen wordt dan ook gebruik gemaakt van professionele vakmensen.

Tegellijm van Schonox voor wandtegels en vloertegels

De innovatieve systeemoplossingen en producten van SCHonox doelen altijd op het gemakkelijker maken van het dagelijkse werk in de sector bouw en renovatie. Maar ook sneller en net gebruik van minder materialen wordt bij het aanbrengen van wandtegels en vloertegels de verspilling geminimaliseerd. Met doordachte details en de continue optimalisering van de verwerkingseigenschappen, wil het bedrijf ambachtslieden in staat stellen om efficiënter en daardoor winstgevender te werken met oog voor kwaliteit en het milieu.

Uitgebreide diensten en advies met tegels 

Schonox is, met haar producten voor de professionele bouwomgeving, een premium leverancier - niet alleen door de gemakkelijke verwerking en hoge kwaliteit, maar ook door het uitgebreide servicepakket  in ondersteuning en advies. Bijvoorbeeld, de bevoegde technische sales consultant die ondersteuning levert bij juiste producten selecteren voor lokale projecten en de meest geschikte oplossingen kan opgeven. Bovendien kan snel en gemakkelijk de servicehotline worden gebeld waar specialisten vragen over het gebruik van de tegellijm en voegsel voor wandtegels en vloertegels beantwoorden. Een modern distributiecentrum zorgt ervoor dat er geen knelpunten ontstaan in de toevoer op de bouwplaats of in het magazine van de groothandel. Intensieve seminars en adviesdiensten voor retail en groothandels completeren de dienstverlening.

Met progressieve ideeën, hoge kwaliteitsnormen, innovatieve producten voor professionals en nauwe banden met professionele ambachtelijke bedrijven en de handelskanalen maakt Schonox het verschil. Voordelen die helpen om de Schonox tegellijm voor vloertegels en wandtegels een unieke plek in de markt kan geven. Het enthousiasme van de professionele gebruiker voor Schonox producten toont aan dat deze belofte wordt nagekomen en dit leidt dan ook naar succes.
Over de auteur

R Verkroost

Naast een online badkamershowroom en webwinkel bestaat Sani-Bouw uit een netwerk van bijna honderd klus- en installatiebedrijven die niet alleen sanitair en installatiematerialen, via hun eigen Sani-bouw webwinkel, leveren maar ook iedere aankoop in Nederland kunnen monteren. Centrale klantenservice voor de consument, inclusief verkoop en gratis verkoopondersteunende 3D badkamer ontwerpen met 360° view, zorgen ervoor dat we gezamenlijk het complete traject van idee tot realisatie kunnen inrichten. 


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn