Alle categorieŽn


Paginas

Wat kan je op een roll up banner plaatsen?

Een roll up banner is een uitrolbare poster die standaard geleverd wordt in een cassette. Deze cassette bevat altijd uitklapbare voetjes en de poster kan tot één meter of indien gewenst tot twee meter orden uitgerold. Het voordeel van een roll up banner is het gemak dat men heeft op een evenement van bedrijven en de mobiliteit om ze snel rechtop en nadien terug in elkaar te rollen. Het is een feit dat men binnen de 30 seconden een roll up banner kan zetten en dankzij gemakkelijke hulpmiddelen hoeft men geen schrik te hebben dat een roll up banner plots in elkaar stuit.

Talloze ontwerpen om op een roll up banner te drukken

In totaal zijn er oneindig veel standaard ontwerpen dat men op een roll up banner kan plaatsen. Je hebt keuze genoeg om een banner zelf een eigen, persoonlijke touch te geven. Maar als je van plan bent om naar een bedrijfspresentatie te gaan of naar een beurs om de producten voor te stellen dan is het een hulpmiddel om je roll up banner een eigen visitekaartje te geven met het logo van het bedrijf erop. Een roll up banner heeft als doel om je gemakkelijk en goedkop extra in de kijker te plaatsen op een bepaald evenement. Een bedrijf kan op een nette manier laten zien dat men aanwezig is en het is bewezen dat men door een roll up banner extra volk kan trekken. 

Eigen logo en tekst op doek

Je kan heel eenvoudig bij de drukker aangeven wat de wensen en afmetingen zijn voor het doek. Het doek wordt speciaal gemaakt van sterk materiaal dat niet kan scheuren en als het vuil is, is het voldoende om met een vochtig doekje even het doek schoon te maken. Zet je bedrijf extra in de kijker door middel van sterk design, opvallende kleuren en een mooie tekst op de roll up banner.
Over de auteur

Niels78

niels7


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn