Alle categorieŽn


Paginas

Kenmerken van een samsonite koffer

Een Samsonite koffer heeft zeer goede kenmerken, wat uiteraard ook logisch is als je ziet hoe hoog de kwaliteit van de koffer is. Met kenmerken bij een koffer kijken we naar eigenschappen zoals de wielen, hoeveel zitten er aan, meestal is dit 2 maar soms zijn het er 4. Het type wielen, zijn deze zacht of hard? Ook kijken wij naar sloten, ritsen e.d.
Bij Samsonite zijn de volgende kenmerken van een koffer tot toepassing. ( Dit is van een "gemiddelde" koffer in het assortiment, de allerduurste koffer heeft natuurlijk net wat betere eigenschappen);

De kenmerken 

Wielen: Vaak bezitten de koffers 2 wielen. De wat duurdere hebben 4 wielen zodat je een heel rondje van 360 graden kunt draaien.
Type wielen: De wielen zijn meestal van zeer zachte kwaliteit zodat ze heerlijk rijden. 
Stuurstang: Een Samsonite koffer bevat een dubbele trekstang die afgestemd kan worden op een eigen lengte. Dus al hou je van een wat langere stang dan kun je gewoon er aan trekken en dan is de trekstang een stuk langer.
Handvatten: Er is een boven en zij handvat. Dit zodat je hem met 2 handen vanaf boven kunt optillen om hem bijvoorbeeld in een auto neer te leggen. Het zij handvat is erg handig als je op een vliegveld bent, wanneer je de koffer op de band moet leggen. Dan kun je de koffer er zijwaarts opleggen.
Slot: Er zit een goed slot op met een sleutel, dit zodat er geen andere mensen eventueel iets met je koffer zouden kunnen doen. ( Je hoort tegenwoordig allemaal maar van die rare verhalen..)
Ritsen: Die zijn groot, en het is zeer makkelijk om de koffer dicht te maken en weer open te maken. 
Handbagage/Ruimbagage: Bij elke koffer die u bestelt op de website staat aangegeven of je deze kunt gebruik voor hand of voor ruim bagage.
Vakken buitenkant: Er zitten nog 2 extra voorvakken in, waar je nog wat laatste spulletjes in kunt doen als ze niet meer in het "grote vak" passen.
Categorie: Dit geeft weer van welk materiaal een bepaalde koffer gemaakt is. Vaak is dat van een luxe, zeer zacht materiaal. 
Binnenkant; Heeft 2 inpak riemen, zodat je het goed vast kunt maken.
Over de auteur

Niels78

niels78


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn