Alle categorieŽn


Paginas

Dameskleding online

Meer mensen doen hun aankopen steeds vaker online. Dat is niet zo vreemd. Webshops worden steeds gebruikersvriendelijker. Ook hebben meer mensen vertrouwen dat het goed gaat bij het online bestellen van dingen.

Daarnaast hebben veel consumenten zoveel vertrouwen in online webshops, dat het merendeel van de consumenten vooraf betaald. Achteraf betalen heeft maar bij 4% van de consumenten de voorkeur. Verder blijft via creditcard betalen nog razend populair.

Het gebruikersgemak is vergroot bij online dingen bestellen. Betalingen gingen vroeger altijd met creditcard. De laatste jaren kan betalen op verschillende manieren. iDEAL is een voorbeeld van een populaire betaaloptie.

Meer en meer mensen shoppen online. Zo is dameskleding bestellen iets wat door veel dames wordt gedaan. Over het algemeen wordt de kleding al de volgende dag geleverd.

De collectie is bij een webshop in de regel groter dan bij een gewone kledingwinkel. Ook kunt u online gemakkelijker zien welke maten van de kleding op dat moment op voorraad zijn.

Ook ontwijkt u de drukte wanneer u uw kleding online bestelt. Want als u in het weekend gaat shoppen dan heeft u vast gemerkt dat het vaak enorm druk is. Een goed alternatief is online winkelen wanneer u niet de drukte in wilt.

Het grootste deel van de consumenten betaalt vooraf. Slechts een klein deel betaalt achteraf: vier procent van de consumenten. Wat ook nog veel wordt gedaan is betalen via creditcard.
Over de auteur

Lamar Barton
Dameskleding Zwolle

Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn