Alle categorieŽn


Paginas

Verbeter je Engels met een Cambridge cursus

De Cambridge Engels cursus is niet één cursus; er zijn een aantal Cambridge cursussen die elkaar opvolgen in niveau. Voor elk niveau bestaat een aparte cursus, die je afsluit met een examen. Welke taalcursus voor jou geschikt is, hangt af van je niveau en van het doel dat je wil bereiken.

Je basiskennis uitbreiden: First Certificate in English (CFE)

Er zijn cursussen voor verschillende doelgroepen. Je maakt je keuze op grond van je huidige niveau en je doelstelling. Voor de eerste cursus, het Cambridge First Certificate, heb je een redelijke basiskennis van het Engels nodig. Voorafgaand aan de cursus maak je een test waaruit je niveau blijkt. Je stroomt in op het eerste niveau, waarbij je wordt opgeleid voor het examen voor het First Certificate in English. Alle onderdelen van taalvaardigheid komen aan bod: lezen, schrijven, spreken en luisteren. Op elk onderdeel wordt je getoetst bij het examen. Met dit certificaat op zak, ben je prima in staat om in het Engels te communiceren in het dagelijks leven en op het werk.

Meer ambities?

Wellicht is je Engels al best goed, maar sluit je kennis en vaardigheid nog niet voldoende aan op een nieuwe baan of studie. Mocht dat het geval zijn, dan kun je ook een Cambridge cursus op een hoger niveau volgen. Je kunt kiezen voor het Certificate of Advanced English (CAE), dat je intensief voorbereidt op gebruik van het Engels in het zakenleven en op het volgen van een (Engelstalige) studie of je gaat voor het hoogste niveau, het Certificate of Proficiency in English (CPE). Je bereikt daarmee de taalbeheersing vergelijkbaar met die een Engelse student.

Wereldwijd erkend

De cursussen worden wereldwijd gegeven en zijn ook internationaal erkend. Met een Cambridge certificaat is je niveau overal ter wereld meteen duidelijk en sluit het uitstekend aan op de dagelijkse praktijk, het bedrijfsleven of een (universitaire) studie.
Over de auteur

Niels78

Travel Active is een Nederlandse organisatie de gespecialiseerd is in internationale culturele uitwisselingen. Met een uitgebreid aanbod stelt Travel Active jongeren maar ook zekere ouderen in staat tot het beleven van avontuur op internationaal niveau. Een avontuur om nooit te vergeten!


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn