Alle categorieŽn


Paginas

Stoppen met blowen bijwerkingen

In ons land gebruikt een aanzienlijk aantal mensen cannabis. Gaat het om af en toe blowen, dan is dat niet zo erg. Echter kunnen minstens 80.000 meepraten over cannabisverslaving. Voor stoppen met blowen meldt men zich steeds vaker aan bij een verslavingskliniek.

Het is lekker om niet meer in de constante roes te zitten wanneer u bent gestopt met blowen. Uw eigenwaarde stijgt. De kwaliteit van slapen gaat vooruit. We horen veel dat dromen onthouden onder invloed lastig is. Dit moet al een goede reden zijn om te willen stoppen met blowen.

Het kan niet gemakkelijk zijn om af te kicken van blowen. Er kunnen bijwerkingen optreden bij het stoppen met blowen. De ontwenningsverschijnselen ontstaan omdat het lichaam aan de nieuwe situatie aan het wennen is. Lichaamsfuncties die door het blowen slechter werkten, gaan door het stoppen met blowen weer beter werken. Uw uithoudingsvermogen wordt door het stoppen beter. Een schoonmaak zal plaatsvinden in de longen.

In ons land gebruikt een aanzienlijk aantal mensen cannabis. In veel gevallen is er sprake van recreatief blowen. Echter met een cannabisverslaving lopen ook tienduizenden mensen rond. Ook afkickcentra merken dat men steeds meer hulp zoekt voor stoppen met blowen.

Wilt u goed voorbereid zijn voor stoppen met blowen, neem dan stoppen met blowen eens door. Houd in het achterhoofd dat lastige momenten zijn veroorzaakt door het blowen. Ga niet op zoek naar een excuus om toch te blowen, bijvoorbeeld dat het allemaal zo heftig is.

Heeft u angstklachten, dan kan blowen deze verergeren. Ook jaren later kunnen angstklachten aan het licht komen. Een verhoogde kans op angstproblemen geldt voor dagelijkse blowers. Blow dus niet iedere dag.
Over de auteur

Matthijs Futtrup

Gevolgen stoppen met blowen


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn