Alle categorieŽn


Paginas

Joints roken

Door te stoppen met blowen zul je gegarandeerd veel geld besparen. Zo zal een dagelijkse blower er al snel honderden euro’s aan uit kunnen geven elke maand. Terwijl het geen waarde voor de lange termijn heeft.

Bij het stoppen met blowen wordt je energieker. Na het blowen zijn veel mensen minder actief. Ze ondernemen minder dingen. Dit gebrek aan zin om dingen te doen verdwijnt na het stoppen.

Van blowen kom je tot rust, beweren cannabisgebruikers. Wel is het van groot belang om op de hoogte te zijn van de eventuele gevaren van blowen. We raden af om dagelijks te blowen. U zit goed wanneer u minimaal twee dagen in de week geen wiet rookt.

Dat blowen op zich wel ontspannend is, kan niet worden ontkent. Maar afleiding zoeken kan ook op een andere manier. Ga een blokje om wanneer het mooi weer is. Kan men zonder joint niet ontspannen dan is men er afhankelijk van geraakt.

Staat stoppen met blowen bij u in de agenda dan is tips stoppen met blowen een aanrader. U kunt bij het stoppen met blowen immers een lastige periode doormaken. U kunt dan best wat steun gebruiken. En wat extra motivatie is altijd goed.

Maar misschien wel het belangrijkst is dat je niet meer afhankelijk van de wiet bent. Algemeen bekend is veel doorgewinterde blowers vlak voor het slapen gaan nog even willen blowen. Anders slapen ze niet lekker, zeggen ze. Hoewel men denkt beter te kunnen slapen door het blowen, slaapt iemand die niet blowt beter.
Over de auteur

Hampton Coughlin

Ex verslaafde


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn