Alle categorieŽn


Paginas

Spelletjes liefhebbers halen hun hart op! De Sims 3 nu beschikbaar bij Denda Games!

Spelletjes liefhebbers halen hun hart op! De Sims 3 nu beschikbaar bij Denda Games!

Neem het leven in eigen hand, maak verrassende keuzes en laat dromen uitkomen in De Sims 3. In deze simulatie spelletjes zijn de mogelijkheden eindeloos!

Neem je intrek in een bruisende buurt en geniet met volle teugen van het leven! In “De Sims 3” laat jij je fantasie de vrije loop. Creëer allereerst een uniek spelkarakter. Je kunt het uiterlijk van jouw Sim helemaal zelf bepalen. Alles is mogelijk. Natuurlijk verdient jouw Sim een prachtig huis. Bewijs dat je niet onderdoet voor een echte architect en ontwerp een waar droomhuis. Jouw eigen smaak is het enige wat telt. Ontdek de grote bewegingsvrijheid die dit spel je biedt!

Natuurlijk wil jij het allerbeste voor jouw Sim. Zorg ervoor dat niets een flitsende carrière in de weg staat en laat dromen werkelijkheid worden. Blijft jouw Sim vrijgezel of zal de liefde zegevieren? Wissel hard werken af met ontspanning. Bezoek familie en vrienden of breng bijvoorbeeld een ontspannende middag in het park door. In deze fantastische simulatie spelletjes is alles mogelijk. Het leven is een spel en jij mag meespelen!

Breid het avontuur uit met De Sims 3 - Exotisch Eiland. In deze leuke uitbreiding gaan de Sims op vakantie. Download dit verrassende simulatie spel vandaag nog bij Denda Games!  

Sims spelletjes zijn altijd populair onder de spelletjesliefhebbers! Door de jarenlange enthousiaste berichten zijn deze games een begrip in de spellenwereld. Creëer je eigen leefomgeving en ontdek werelden waar je anders niet snel zou komen. Alles is mogelijk!

Kenmerken
Denda Games biedt je een nieuwe uitdaging
Creëer een unieke Sim
Richt een huis volledig naar jouw eigen smaak in
Verken een bruisende buurt
De mogelijkheden zijn eindeloos!
Jaag een flitsende carrière na
Breng tijd door met familie en vrienden
Laat dromen uitkomen
Voortdurend nieuwe uitdagingen
Onbeperkte aanpassingsmogelijkheden
Volledig Nederlandstalig
Over de auteur

Tom van der Pluijm

Denda Games is uitgever van Nederlands en Franstalige casual games, computerspelletjes voor je PC, Nintendo DS, Nintendo Wii en downloadspelletjes. Denda Games is opgericht in 2007 en is retail-marktleider onder de uitgevers van betaalbare “casual games” op PC CD-ROM in de Benelux.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn