Alle categorieŽn


Paginas

Dingen die je moet weten voordat je op vakantie gaat naar Tunesi√ę

Toeristen zijn weer welkom in het mooie Tunesië, sinds de begin van de Arabische Lente. Tunesië was het eerste land waar een revolutie aanving, aan het begin van 2011. Voordat de Arabische Lente insloeg was het land enorm intrek voor een huwelijksreis of een all inclusive vakantie. Wilt u een all inclusive vakantie boeken? Kijk dan hier.

 

Langzamerhand keren de toeristen weer terug en het lijkt erop dat Tunesië weer volop mee doet voor een zon zekere vakantiebestemming. De eerste Nederlandse toeristen hebben alweer genoten van het mooie land of zijn nog van plan om er deze zomer te gaan genieten van een onbezorgde all inclusive vakantie. Het blijft alsnog oppassen geblazen als je als toerist rond loopt door de straten van bijvoorbeeld Djerba of in de Golf van Hammamet. Voordat je een zonvakantie boekt naar een luxe resort in Tunesië, check altijd van te voren het reisadvies van de Rijksoverheid of het reisadvies naar Tunesië positief is.

 

Tot nu toe zijn er nog geen incidenten gemeld van Nederlandse toeristen maar daarom adviseren wij je altijd goed op te letten als je het resort verlaat. Tunesië is een prachtig vakantieland en het is een zonde als we hier wederom niet veilig naar toe kunnen reizen. Omdat Tunesië weer toegankelijk is voor toeristen hebben wij voor jou een aantal tips, adviezen waar je echt iets aan hebt tijdens je all inclusive vakantie.

 

<h2>Prachtige mix van verschillende invloeden</h2>

 

Tunesië is gelegen in Noord-Afrika. Het is een Arabisch land dat elementen van de Franse cultuur vermengt met aromatische oriëntaalse invloeden. Er zijn prachtige zandstranden aan de Middellandse Zee te vinden en hier vind je ook de mooiste resorts voor een heerlijk verblijf tijdens je all inclusive vakantie. Tunesië is een klein land in het Noorden van Afrika, van noord naar zuid meet het 536 kilometer.

 

<h2>Lokale bevolking dringt zich op</h2>

De lokale bevolking is erg opdringerig naar toeristen toe. Ze willen altijd en overal wel wat van je weten of aan je verkopen. Dit is in de resorts niet het geval omdat de medewerkers in dienst zijn van het hotel. Veel Nederlandse toeristen klagen over de opdringerigheid, want zelfs als je lekker relax ligt te dopperen op een luchtbedje op zee komen Tunesiërs om van alles en nog wat zeuren. Vooral bij vrouwen dringen ze erop aan om mee te gaan naar de uitgaansgelegenheden. In landen als Tunesië weet je dat het getrek aan toeristen aanwezig is want ze doen er alles aan om je wat te verkopen. Heb je dit liever niet blijf dan vooral binnen de poorten van je resort en geniet van zon, zee en strand.

 

Ondanks de opdringerigheid is Tunesië een zeer geliefde vakantiebestemming. Het land heeft namelijk alles te bieden en zo is er voor iedere reiziger wel een geschikte beweegreden te bedenken om Tunesië aan te doen voor een geweldige vakantie.
Over de auteur

S Bosses

Is gek op vakanties


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn