Alle categorieŽn


Paginas

Eigen boek uitgeven

Eigen boek uitgeven

Je hebt een boek geschreven, maar uiteindelijk blijkt dat geen enkele uitgever interesse heeft. Toch geloof je in het succes van je eigen boek. Tegenwoordig is het mogelijk om je eigen boek uit te geven. Met een eigen boek uitgeven heb je geen zorgen om een uitgeverij. Je houdt zelf de inkomsten en je betaalt alleen voor het drukken van de boeken on demand. Eventueel kan je wat hulp krijgen bij de marketing van het boek of dit helemaal zelf verzorgen. Voor je het weet ligt jouw eigen boek in de winkel en wie weet wordt je het nieuwe talent van Nederland. Sonja Bakker is bijvoorbeeld een beroemd voorbeeld van een diëtist waar niemand in geloofden en die besloot om zelf haar eigen boek uit te geven.

Eigen boek uitgeven en printen per exemplaar.

Je hebt misschien niet het geld om direct 10.000 boeken te drukken vooral niet omdat het risico zo groot is. Natuurlijk wil je voorkomen dat je boek een flop wordt en al je geld weg is. Gelukkig kan je een eigen boek uitgeven op basis van vraag. Pas als iemand je boek wilt kopen wordt deze gedrukt en direct naar de klant verzonden. Dit is misschien wel de voordeligste manier van je eigen boek uitgeven. Uiteindelijk bespaar je zo veel geld en wie weet schrijf je straks wel een bestseller. Probeer vandaag nog te besparen en je eigen boek uit te geven en zelf je eigen geld te verdienen met het schrijven van boeken.
Over de auteur


Je hebt een boek geschreven, maar uiteindelijk blijkt dat geen enkele uitgever interesse heeft. Toch geloof je in het succes van je eigen boek. Tegenwoordig is het mogelijk om je eigen boek uit te geven. Met een eigen boek uitgeven heb je geen zorgen om een uitgeverij


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn