Alle categorieŽn


Paginas

Beugel bh of bh zonder beugel

Bh’s kun je grofweg in twee categorieën verdelen: in beugel bh’s en in bh’s zonder beugel. Sommige vrouwen hebben een voorkeur, anderen weten eigenlijk niet zo goed welke soort het beste voor hen is. Een beugel bh heeft bepaalde voor- en nadelen, die ook afhankelijk zijn van verschillende situaties.

Voordelen beugel bh

Er zijn meerdere redenen om voor een beugel bh te kiezen. Ten eerste biedt een bh met beugel meer steun. Hierdoor is het vooral voor vrouwen met grote borsten belangrijk om een beugel bh te dragen. Zij lopen namelijk een groter risico om lichamelijke klachten zoals rugpijn te krijgen. Een beugel bh helpt dit te voorkomen. Daarnaast zorgt een beugel bh ervoor dat de borsten een mooiere vorm krijgen. Dankzij de beugel wordt de vorm van de bh behouden en de borsten lijken daardoor ronder. Ook worden de borsten iets gelift en ze worden een beetje uit elkaar geduwd. Hierdoor krijg je een mooier decolleté.

Nadelen beugel bh

Sommige vrouwen vinden een beugel bh oncomfortabel. De beugels kunnen namelijk gaan knellen en dat voelt niet prettig. Vaak ligt dit niet aan de bh zelf, maar aan de maat die je draagt. Als je last hebt van knellende beugels, dan heb je een grotere maat nodig. Bij het passen zijn er een aantal punten waar je op kan letten. De beugel moet om de borst passen en de beugel moet plat op de huid liggen. Er is een situatie waarin je beter geen beugel bh kan dragen, namelijk tijdens je zwangerschap. Je borsten groeien dan redelijk snel, waardoor een beugel bh al gauw vervelend aanvoelt. Jonge meisjes die net borsten krijgen hebben nog geen bh met beugel nodig, voor hen biedt een bh zonder beugel genoeg steun.
Over de auteur

Niels78

Veel vrouwen dragen de verkeerde bh. Met dit artikel hoop ik ze te helpen met het vinden van de juiste beha.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn