Alle categorieŽn


Paginas

Tips stoppen met blowen

Bij langdurig en overmatig blowen kunnen er na verloop van tijd allerlei complicaties ontstaan. Een groep die de gevaren maar al te graag negeert is de groep van dagelijkse cannabisgebruikers. En zeker 80.000 mensen zijn niet vies van iedere avond minstens 1 joint roken.

Het is geen geheim dat cannabisgebruik ook invloed heeft op de manier van slapen. Het kan zijn dat slapen zeer lastig is zonder eerst geblowd te hebben. Stoned is het onthouden van dromen ook erg lastig.

Bruikbare tips zijn welkom wanneer u serieus wilt stoppen met blowen. Een voorbeeld van een goed artikel is stoppen met blowen tips. Maar met alleen kennis komt u er niet: u zult ook echt achter het stoppen met blowen moeten staan.

Blowt men veel en vaak, dan kan er op den duur flinke schade door ontstaan. Een risicogroep die meteen in het oog spring zijn de dagelijkse blowers. En zeker 80.000 mensen zijn niet vies van iedere avond minstens 1 joint roken.

Want geef toe, blowen kan u verschrikkelijk lamlendig maken. Blowers kunnen op het werk slechter gaan presteren. U wordt daarnaast vergeetachtig.

Voor wie nog geen 18 jaar is, is blowen erg risicovol. De ontwikkeling gaat bij blowen veel trager. Wie wil blowen, wacht dus het beste tot het 18e levensjaar.
Over de auteur

Hampton Coughlin

Stoppen met blowen bijwerkingen


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn