Alle categorieŽn


Paginas

De vaporizer laat je gezonder leven

Als je rookt dan weet je dat je hier niet gezonder van gaat worden. Roken is nu eenmaal slecht voor je maar het is wel een ideale manier om je lekker te ontspannen of even te genieten. Nu willen wij je in dit artikel hét alternatief voor het roken gaan bieden. Dit is de vaporizer en dit is een apparaatje waar je dezelfde materialen als het roken in kunt plaatsen en hierbij kun je dan denken aan tabak en wiet. Je zult er dan net zoveel van gaan genieten als bij het roken maar het is wel veel beter voor je gezondheid. Laten we daarom ook eens kijken naar de werking van dit apparaat.

In tegenstelling tot het roken worden de materialen bij de vaporizer niet verbrandt maar verhit. Dit zorgt er dan voor dat er minder schadelijke stoffen vrijkomen zoals stikstofoxide en deeltjes teer. De werking van dit apparaatje is ook in vele wetenschappelijke onderzoeken aangetoond en dit is dus ook niet zomaar iets wat wij beweren. Je kunt de vaporizer kopen bij de online smartshop en het loont dan ook zeer de moeite om hier een kijkje te gaan nemen. Klik eens op de link in dit artikel om meteen bezoek aan de online smartshop van de Dutch Headshop te brengen. 

Hoe is de werking van de vaporizer nu precies 

Als er materialen in de vaporizer worden geplaatst dan worden deze verhit en dit gebeurt dan tot een temperatuur van rond de 180 graden. Dit zorgt dan dat er een aromatische damp ontstaat waarvan je echt zult gaan genieten. Je hebt de keuze uit twee soorten vaporizers en zo is er een model wat je handmatig dient te verhitten door bijvoorbeeld een aansteker te gebruiken.

Ook is er een model wat beschikt over een elektrisch verwarmingselement en deze heeft ook een temperatuurregelaar. De vaporizer heeft nog meer voordelen want je kunt deze ook gaan gebruiken op plekken waar een rookverbod is ingesteld. Dit komt doordat er bij gebruik van dit apparaat er geen kans is op meeroken. Zorg dus ook dat je gezonder gaat leven. Rook je? Overweeg dan eens het gebruik van een vaporizer.
Over de auteur

Gert-Jan Teeg

Ik schrijf graag over zaken die interessant zijn voor grote groepen Nederlanders en ook dit artikel is daar een voorbeeld van.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn