Alle categorieŽn


Paginas

Medailles voor kinderen

Bij het winnen van een wedstrijd hoort een medaille. Vooral voor kinderen is dit erg geschikt, ze krijgen een beloning voor hun prestatie en ze kunnen er later trots op terugkijken. Medailles zijn er in veel verschillende vormen en maten en ze zijn geschikt voor verschillende gelegenheden.

Soorten medailles

Er zijn verschillende soorten medailles verkrijgbaar. Ten eerste kunnen medailles diverse vormen hebben. De meeste medailles zijn rond, maar ze kunnen ook in een bepaalde vorm gemaakt worden, bijvoorbeeld in de vorm van een voetballend persoon. Daarnaast kan de grootte per medaille verschillen. Ten tweede zijn er diverse materialen waarvan medailles gemaakt kunnen worden. Zo zijn er bronzen, zilveren en gouden medailles verkrijgbaar. Ten derde kunnen medailles verschillende opdrukken bevatten. Voor kinderen die voetballen is een medaille met een voetbal erop leuk en voor kinderen die zwemmen is een medaille met een zwemmer erop toepasselijk. Het is ook mogelijk om een eigen afbeelding te laten ontwerpen. Ten vierde kan er tekst op de achterkant gegraveerd worden, zodat het duidelijk is wanneer de medaille gewonnen is. Hier kan bijvoorbeeld de datum van de wedstrijd op staan. Tot slot is er keuze uit verschillende linten. Hiermee kan een medaille afgestemd worden op bijvoorbeeld een sportclub, door dezelfde kleuren te gebruiken. Ook kan er een tekst op het lint gedrukt worden.

Medaille uitreiken

Medailles uitreiken is geschikt voor meerdere gelegenheden en het is vooral leuk voor kinderen. Je kunt medailles uitreiken aan de kinderen die hebben gewonnen bij een sportwedstrijd. Hierbij kun je denken aan een voetbaltoernooi of aan een turnwedstrijd. Bij teamsporten krijgen natuurlijk alle kinderen van het winnende team een medaille. Medailles zijn ook geschikt voor andere gelegenheden, zoals voor een kinderfeestjes. Je kan verschillende spelletjes organiseren en bij elk spel wordt er een winnaar gekozen die een medaille krijgt. Op de medaille kan bijvoorbeeld een ‘1’ afgebeeld staan.
Over de auteur

Niels78

Ik vind dat je kinderen moet belonen als ze een goede prestatie hebben geleverd. Medailles zijn leuk om te geven bij een sportwedstrijd, maar ook bij kinderfeestjes.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn