Alle categorieŽn


Paginas

Houd je huid gezond van binnenuit!

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam. Hoewel je huidcellen zich continue verversen, heb je toch maar één huid en daar moet je zuinig op zijn en goed voor zorgen. Je kunt je huid van buiten voeden en gezond houden door crèmepjes en de juiste ontharingsmethodes. Zo kan je huid lijden onder scheren en kun je beter laseren, bijvoorbeeld bij de bekende laserontharing Amsterdam Solution Clinic. Op die manier ben je voor altijd van je ongewenste haar af en hoef je je huid niet meer te beschadigen met scheermesjes. Je kunt je huid echter ook van binnenuit verzorgen. Bepaalde voedingsmiddelen bevorderen de gezondheid van je huid. Zalm, kokos en paprika zijn enkele voorbeelden van voedingsmiddelen die je huid mooi en shiny maken. 

Paprika

Paprika is heerlijk op te peuzelen in rauwe vorm, maar ook lekker om te bakken. Deze groente is rijk aan vitamine C én bevordert een glad huidje. Dus dames, als je bang bent voor rimpels ga dan aan de paprika! Je wordt er in ieder geval niet dik van, want een paprika bevat slechts 30 calorieën. Daarbij is het goed voor je bloedcirculatie en eet een rauwe paprika heel lekker weg, zonder dat het bereidingstijd kost. 

Kokosnootolie

Kokosnootolie is helemaal natuurlijk zonder toevoegingen. Het zit bomvol met vitamine E en zorgt voor een zacht, gehydrateerd en glad huidje zonder rimpels. Naast het feit dat het enorm gezond is ruikt het ook nog eens heerlijk.

Zalm

Een stukje zalm is goed voor lichaam én geest. De vitamine D die in zalm zit houdt je hersenen in een goede conditie, maar ook je hart, botten en dikke darm. De Omega-3 die in hoge mate aanwezig is in zalm helpt ook nog eens goed tegen acne en rimpels. En wie lust er nu niet een stukje zalm op zijn tijd?

Spinazie

Je kunt spinazie op veel manieren bereiden. Spinazie a la crème ligt gewoon in het vriesvak en lijkt niet eens op de gewone bladspinazie die je vers koopt. Bladspinazie kun je wokken, verwerken in een ovengerecht of gewoon rauw eten. Doe er een eitje door, wat peper en zout en olie en je hebt een heerlijke salade. Daarbij zit spinazie boordevol ijzer wat je bloed én je huid gezond houdt.
Over de auteur

Histers

blogger


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn