Alle categorieŽn


Paginas

Goud, het meest kleurrijke edelmetaal voor gebruik in trouwringen

Goud is een zeer geliefd edelmetaal. Veel voorwerpen van waarde zijn uit goud vervaardigd. Het wordt ook niet voor niks gezien als de koning van de edelmetalen. Goud heeft een geelachtige kleur en wordt veel gebruikt in trouwringen. Gouden trouwringen zijn al jaren erg in trek en zullen dit ook altijd blijven. De associatie die wij hebben met goud zorgt ervoor dat het uitermate geschikt is voor gebruik in trouwringen. Het is een van de meest prestigieuze edelmetalen en daarom willen wij graag dat ons meest prestigieuze sieraad uit goud vervaardigd is. Zoals ik al zei heeft goud een geelachtige kleur. Goud kan echter nog een hoop andere kleuren aannemen. Dit wordt bewerkstelligd door normaal goud met andere metalen te mengen.

Een van de populaire alternatieve goud kleuren is witgoud. Witgouden trouwringen hebben een zilverachtige kleur. Witgoud wordt gemaakt door normaal goud met het metaal palladium te mengen. Witgoud is perfect voor gebruik in trouwringen, omdat witgouden trouwringen niet oxideren. Goud is een edelmetaal, wat inhoudt dat het niet aangetast wordt. Het blijft altijd mooi, en dit wil je natuurlijk bij een trouwring.

Een andere alternatieve goud kleur is rood goud. Rood goud begint steeds meer voet aan de grond te krijgen in Europa. Het is al eeuwen erg populair in Azië, maar ook Europeanen beginnen de schoonheid van rood goud in te zien. Roodgouden trouwringen hebben een warme kleur. Rood is de kleur van de liefde, dus eigenlijk is rood goud het perfecte edelmetaal voor een trouwring. Rood goud wordt gemaakt door normaal goud met koper te vermengen. Hoe meer koper er aan het goud wordt toegevoegd, hoe roder het goud wordt. Rood goud waar weinig koper aan toegevoegd is, wordt rosé goud genoemd.

Vaak zie je dat design trouwringen meerdere kleuren goud bevatten. Dit geeft een mooi contrast en een luxueuze uitstraling. Voor welke kleur goud u ook gaat, u bent verzekert van een bijzondere trouwring. Goud heeft een natuurlijke schoonheid die moeilijk te overtreffen is. 

TAG: Trouwen
Over de auteur

Cober Goudsmeden

Cober Goudsmeden


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn