Alle categorieŽn


Paginas

Uw geliefde gaat op zijn knie√ęn, hij vraagt u ten huwelijk, daar hoort een verlovingsring bij

Al sinds ruime tijd bent u samen met de liefde van uw leven. U geniet van alle tijd samen en zou het liefst voor de rest van uw leven bij uw partner blijven. U kiest ervoor om uw geliefde een aanzoek te doen. Het zenuwslopende moment is daar, u vraagt uw partner ten huwelijk. Wanneer u de gewenste ‘ja, ik wil’ te horen hebt gekregen komen al uw dromen uit, u bent in extase! Volgens de traditie hoort bij deze heugelijke gebeurtenis een verlovingsring om de verbintenis te bezegelen.

De verlovingsring is van oudsher de meest uitbundige ring. Vaak gaat het om een gouden ring met een knots van een diamant erin. Wanneer het huwelijk wordt voltrokken, wanneer u elkaar het jawoord geeft, wordt er een tweede simpele ring aan de verlovingsring toegevoegd. In de meeste gevallen gaat dit om een simpele gouden ring.

Veel stellen twijfelen er tegenwoordig over of zijn wel een verlovingsring aan willen schaffen. Vandaag de dag wordt er vaak gekozen om enkel een trouwring te nemen. Dit drukt de kosten of kan ervoor zorgen dat het budget voor de trouwring groter wordt. Ook is het mogelijk om de ringen in een set te kopen. U schaft dan in een keer zowel de verlovingsring als de trouwring aan. Deze ring horen bij elkaar. Dit zorgt vaak voor een aantrekkelijkere prijs en voor een prachtige combinatie van ringen. Zo kunt u op beide momenten uw partner verassen met een prachtige ring. Volgens de traditie worden de ringen een paar dagen voor het huwelijk aan elkaar gelast. Dit voorkomt wrijving tussen de ringen en zorgt voor een beter behoudt van de kwaliteit. Met de hedendaagse techniek kan een juwelier of goudsmid dit binnen een paar dagen voor u regelen. Zo zit uw partner maar een paar dagen zonder haar verlovingsring.

Wanneer u geen affiniteit hebt met deze tradities is dat geen probleem. U bent tegenwoordig vrij in het kiezen van wanneer u een ring geeft en of u een ring geeft. Er zijn talloze mogelijkheden bij het kiezen van een ring en ook talloze manier hoe u dit kunt doen. Blijf bij uzelf en de wensen van uw partner, het is ten slotte jullie dag. Op deze manier kunt u er met volle teugen van genieten! 
Over de auteur

Cober Goudsmeden

Cober Goudsmeden


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn