Alle categorieŽn


Paginas

Containers huren voor alle typen afval

Als je bij ons een afvalcontainer huurt, bent u niet alleen voordelig uit. U zorgt ook voor een mindere belasting van het milieu, omdat wij jouw afval recyclen.

Bouwafval en gemengd grofafval

Als u een renovatie, verbouwing, grote schoonmaak, opruiming of herinrichting van uw huis heeft gepland, dan kunt u gebruik maken van een container voor bouwafval en gemengd grofafval. In deze container mag je bouw- en sloopafval, steenachtig materiaal, isolatiemateriaal, papier en karton gooien. Ook mag je er grofvuil, kunststoffen, plastics, glas, glasplaten, gasbeton, sloophout en afvalhout in deponeren. Een container huren is dan ook ideaal. 

Puin

Bij het renoveren of afbreken van bijvoorbeeld je schuur krijg je te maken met steenachtige metalen. Daarvoor is onze puincontainer. Hierin kun je uitgeharde betonresten, schoonmetsel- en betonpuin, dakpannen, harde steensoorten, tegels, natuurstenen en keramische producten. Daarnaast kun je er bakstenen, straatstenen, tegels, banden en tegels van de stoep en kalkzandstenen in kwijt.

Afvalhout en houtafval

Bij een verbouwing komt vaak een hoeveelheid afvalhout en houtafval vrij. Met onze container kun je dit snel laten afvoeren. Je kunt er spaanplaat, hardboard, zachtboard, hout met spijkers of schanieren, meubel panelen, geschilderd hout en deuren zonder glas in kwijt.

Groenafval

Als je van plant bent je tuin goed onder handen te nemen, krijg je te maken met vrijkomend groenafval. Daarvoor kun je de groenafval container bij ons huren. Hierin kun je takken, bladeren, struiken en maximaal 20% gras deponeren.

Grondafval

Bij het onder handen nemen van je tuin kom je ook grond tegen, die in niet in de groenafval container mag gooien. Voor dit afval hebben we een speciale container, de de grondafval container. In deze container mag je schone grond, tuinaarde, zand, klei, gras, boomstronken, wortels en groenafval gooien.

Dakafval en dakleer

Als je het dak gaat vervangen of renoveren, dan komt hier het nodige afval bij vrij. Voor dit afval kun je een speciale container bij ons huren, een dakafval en dankleer container. Hierin mag je dakleer, -grind, sloophout, isolatiemateriaal en maximaal 15% papier, plastic, puin- en groenafval.
Over de auteur

Niels78

Bij Recycle-bak.nl kunt u terecht voor het huren van een afvalcontainer. Het bedrijf is al lang actief in de afvalindustrie en weet zo exact waar u behoefte aan heeft op het gebied van containers. Voor iedere klus is er een geschikte container. 


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn