Alle categorieŽn


Paginas

Voordelen van een smartphone houder fiets

De smartphone houder fiets kan in principe op vrijwel iedere fiets gemonteerd worden. Van een tourfiets tot een racefiets of mountainbike de houder kan altijd handig zijn. Eventueel is het slim om voor een houder te kiezen met extra bescherming tegen de echte Hollandse weersomstandigheden. Regen, sneeuw, hagel het kan er allemaal voor zorgen dat je smartphone kapot gaat. Smartphone houders voor op je fiets beschermen je toestel tegen de weersomstandigheden van buitenaf. Ondanks de beschermende hoes kan je nog steeds het toestel op de fiets blijven gebruiken. Dit zijn direct twee handige voordelen aan de houder, maar er zijn nog veel meer voordelen aan een smartphone houder fiets.

Navigeren met je smartphone dankzij de speciale houder

Wil je graag navigeren met je smartphone? Dit is natuurlijk ideaal, maar niet als je de telefoon de hele tijd in je hand moet vasthouden. Eén van de voordelen van een smartphone houder fiets is dat je de telefoon gewoon voor je vast kan klikken. Je kan zo eenvoudig de navigatie in de gaten houden en de route bepalen tijdens het fietsen. Verschillende apps zijn verkrijgbaar, waarmee je de mooiste routes kan rijden. Navigeer eenvoudig over fietsroutes of rij rechtstreeks naar je vrienden met behulp van de fiets.

Handsfree bellen met behulp van een smartphone houder fiets

De handsfree oortjes heb je misschien al, maar je kan niet zien door wie je gebeld wordt. Hiervoor moet je altijd nog je smartphone uit je broekzak vissen. Daarnaast kan je geen telefoonnummer selecteren als je graag zelf even wil bellen. Gelukkig kan je dit voorkomen door een smartphone houder voor de fiets te kopen. Je kan zo direct zien door wie je gebeld wordt en handsfree een telefoongesprek aannemen. Uiteraard heb je hiervoor nog wel oortjes nodig, maar deze worden meestal gratis bijgeleverd bij de aanschaf van een nieuwe smartphone. Handsfree bellen is een stuk veiliger en je loopt geen risico op een bekeuring. Dit zijn allemaal extra voordelen die je kan halen uit je nieuwe smartphone houder voor op de fiets.
Over de auteur

Niels78

Op Emounting.nl kunt u terecht voor smartphones die u kunt monteren op uw fiets. Daardoor kunt u op de fiets bijvoorbeeld lekker naar muziek lusiteren. Daarnaast kunt u telefoon zo ook als navigatie instrument gebruiken.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your Response