Alle categorieŽn


Paginas

Tips voor het lakken van je nagels

Nagels lakken is niet voor iedere vrouw een favoriete bezigheid. Het duurt vaak te lang en soms beschadig je na het lakken van je nagels al de lak waardoor je weer overnieuw moet beginnen. Om het lakken van de nagels goed te laten verlopen kun je wel wat tips gebruiken. De tips komen rechtstreeks van een professionele nagel groothandel.

Voorbereiding 

De voorbereiding is al het halve werk en zal ervoor zorgt dat de nagellak beter hecht en dus langer blijft zitten. Verwijder altijd eventuele nagellakresten van je nagels met een nagellakremover. Het liefst eentje zonder aceton aangezien aceton ervoor zorgt dat je nagels uitdrogen. Op deze manier maak je de nagels vetvrij waardoor de lak beter hecht. 

Nagelriemen 

Heb je ook last van lak op je nagelriemen doordat je uit bent geschoten of door je trillende handen? Dan helpt het als je voor het lakken je nagelriemen insmeert met vaseline. Nagellak hecht hier namelijk niet aan waardoor je het na het lakken zo eraf kan vegen. Dan hoef je ook niet meer met nagellakremover en wattenstaafjes aan de gang.

Tips maken

Voor die perfecte boog te maken van je french manicure hebben we ook een goede tip gekregen. Maak een mooie tip door eerst de bovenkant van je nagel wit te lakken en er vervolgens met een make-up kwastje met nagellakremover terug te vegen. Door het kwastje horizontaal heen en weer te bewegen kun je beter een mooie ronding creëren. 

Drogen

Nagellak kan nooit snel genoeg drogen. Dat heen en weer gewapper met je handen is ook geen top oplossing en de kans dat je de lak beschadigd is alleen maar groter. Je kunt ook proberen om je nagels een minuutje te laten drogen om je handen vervolgens in een bakje met ijskoud water te steken. Het koude water zorgt ervoor dat de lak sneller droogt.  
Over de auteur

Histers

Nailbar is de specialist in groothandel producten voor nagelsalons. Met merken als Gelish en Morgan Taylor ben je voor professionele producten bij Nailbar aan het juiste adres!


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn