Alle categorieŽn


Paginas

De beste stoel in het vliegtuig

Er zijn veel onderzoeken gedaan naar de perfecte stoel in het vliegtuig, maar het belangrijkste is waar jij naar op zoek bent! Wil je de meeste beenruimte of ga je voor het beste uitzicht? Doordat elk type vliegtuig anders is ingedeeld, is er geen perfecte vliegtuigstoel. Maar met deze tips beland je hopelijk wel in een stoel die bij je past!

Voor de gezinnen

Bereid je maar vast voor, want vliegen met kinderen kan een echte uitdaging zijn! Boek je vliegtickets op tijd, want het is vervelend als je niet met het gezin bij elkaar kunt zitten. Soms kan het op de terugreis tegenzitten: de transfer is te laat of online inchecken is niet mogelijk. Hierdoor kan het zo zijn dat je helemaal achteraan in de rij komt te staan bij het inchecken. Grote kans dat je dan de overige stoelen toegewezen krijgt. De eerste rij is een aanrader. Hier is meer beenruimte en je zit bovendien dicht bij het toilet en het keukentje. Het voordeel hiervan is dat je als één van de eerste je maaltijd en je drankje krijgt. Erg handig voor ongeduldige kinderen met een hongerige maag. Kinderen vinden het vaak leuk om naast een raampje te zitten, maar waarschijnlijk willen ze na een tijdje lekker rondbanjeren. Een plaats naast het gangpad is dan beter geschikt.

Voor de slapers

Ben je van plan je vliegreis in dromenland te beleven? Je kan het beste gaan voor een raamstoel vlak voor het midden van het vliegtuig. De raampjes bevinden zich hier vaak net iets voor de stoelen, waardoor je lekker tegen de wand kan aanleunen. Ook heb je hier minder last van het lawaai van de vliegtuigmotoren. Het is belangrijk dat je de laatste rij vermijdt. De rugleuningen van deze stoelen zijn namelijk niet (of nauwelijks) verstelbaar.  Achteroverleunen zit er dan niet in.

Indien je niet precies weet wat voor stoel je wilt, is er de perfecte oplossing: Seatguru. Op deze site kun je een plattegrond van het vliegtuig bekijken.  Hier staat precies aangegeven per stoel wat negatieve en positieve punten zijn. Zo weet jij dat je stoel 21C vanwege weinig beenruimte moet vermijden!

Reis goedkoop met de trein naar het vliegveld.
Over de auteur

Savanna

Savanna


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn