Alle categorieŽn


Paginas

De leukste films over het leven van een stagiair

Het leven van een stagiair gaat vaak niet over rozen, dat wisten we al. Maar waar gaat het dan wel over? Er zijn genoeg films gemaakt over stages, zowel stages in eigen land als stage buitenland. Zo kun je je goed voorbereiden op een aantal zware maanden waarin je jezelf moet bewijzen. Uiteraard zijn het filmverhalen die in het echte leven niet of nauwelijks voorkomen, maar als je lekker op de bank kunt liggen terwijl je voorbereidend werk doet mogen we daar niet over klagen. 

The intern 

Deze film is de nieuwste uit het rijtje en draait sinds september 2015 in de bioscoop. Het gaat over een oude man genaamd Ben die zich op zijn oude dag behoorlijk nutteloos voelt. Om het leven weer kleur te geven gaat hij stage lopen in een hip modebedrijf opgezet door de jonge Jules. Zij heeft op haar beurt moeite met de balans tussen het werkende leven en het gezinsleven en kan het advies van de wijze Ben wel gebruiken. Deze film blinkt uit door de chemie tussen de twee hoofdrolspelers Anne Hathaway en Robert De Niro die beiden al eens een Oscar gewonnen hebben. Met 121 speelminuten is de film wel een tikje aan de lange kant. 

The internship 

Deze komedie uit 2013 gaat over twee vrienden in de veertig gespeeld door Owen Wilson en Vince Vaughn die stage gaan lopen bij Google. Ze komen er tijdens de stage achter dat het leeftijdsverschil tussen hun en de andere jonge stagiaires een probleem is en dat ze creatief moeten zijn om te slagen binnen het bedrijf. Deze film is vooral een aanrader voor mensen die willen weten hoe het leven eraan toe gaat op Silicon Valley. Google is een van de grootste bedrijven ter wereld met een aparte en vrije bedrijfscultuur, waar niet iedereen mee om kan gaan. 
Over de auteur

Histers

Stagereizen.nl verzorgt de meest uitdagende stages in Australië en Nieuw-Zeeland. Kijk eens op de website voor de meest actuele stageplaatsen in diverse branches en ga op avontuur down under!


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn