Alle categorieŽn


Paginas

Trek jij klanten met je website?

Voor het aantrekken van nieuwe klanten en voor het behouden van je bestaande klantenkring is een goede website onontbeerlijk. Ondernemers beseffen dat maar al te goed.

Je kunt met een website ook behoorlijk de mist ingaan als je je niet verdiept hebt in je doelgroep. Je kunt het zelf misschien heel mooi vinden om een flitsende dynamische website te hebben maar als je doelgroep bestaat uit oudere mensen, dan zullen ze snel op zoek gaan naar een website, die wel aan hun verwachtingen voldoet. Ook met taalgebruik moet je je aanpassen aan je doelgroep. Te moeilijk taalgebruik wordt over het algemeen niet gewaardeerd evenals te grote stukken tekst. Op een beeldscherm is dat sowieso een moeilijkheid met tekst. Men leest het liefst scannend.

Bij website ontwikkeling kijk je dus vooral naar je doelgroep. Hoe zouden zij jouw website het liefste willen zien. Hoe kun je de informatie, die zij zoeken snel naar boven laten komen. Bezoekers houden er ook niet van om lang te moeten zoeken naar informatie. Je bent ze zo weer kwijt.

Maak je informatie ook interessant. Op deze manier blijven de bezoekers langer op je website en komen ze ook terug. Met een beetje geluk delen ze gedeeltes van jouw website ook op de sociale media. Als dat gebeurt ben je spekkoper want dat is gratis reclame. Het liefst wil je zelfs viral gaan. Dat gebeurt als jouw gedeelde content ook weer door anderen wordt gedeeld en zo verder. Dit is een interessant fenomeen en kan je veel nieuwe klanten opleveren als je het goed doet.

Zorg dat je website mee kan met de tijd en voldoet aan de laatste nieuwste technische eisen. Anders bestaat het gevaar dat je website gehackt wordt. Webdesign Zoetermeer kan je daar nog veel meer over vertellen. 

TAG: linkbuilding.amsterdam
Over de auteur

cousine economy

Cousine schrijft over van alles en nog wat.


Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMeest bekeken - Alle categorieŽn